Ha ennyire tetszem neki, miért nem lép?

2014. november 05. 07:24 - csajokespasik

„Egyszer megkért, hogy kísérjem el farmert venni. És tényleg csak egy farmert vettünk! Örültem, hogy vele vagyok” – a pasi csak teszi a szépet, vélhetően nem hevert ki egy korábbi nőt és azért ilyen mulya.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog! 19 éves vagyok, lány. Régebben volt egy kellemetlen szakításom, elég csúnyán ért véget a dolog. Az exem azóta is kitalált, alaptalan hülyeségeket terjeszt rólam a barátaimnak, de aki ezt elhiszi rólam, az sosem volt a barátom… hogy ilyen meg olyan szemét voltam, míg vele voltam: egy sértett férfi és a szokásos düh. Nem tudom leállítani azóta sem. Mert nem vagyok ott, azt mondhat, amit akar… De erről ennyit. Pár hónapja megismertem egy pasit, 27 éves. Azt mondta, nagyon bejövök neki, és hogy régóta nem látta azt a fajta csillogást egy nő szemében, mint az enyémben, amikor vele vagyok.

Hogy ez mennyire igaz és mennyire bók, nem tudom, de jól esett! Ezeket mindig megkapom, de semmi többet nem tesz. Ha annyira bejövök neki, miért nem lép? Azt tudni kell, hogy a nagy szerelme, akivel korábban sok évig együtt volt, megcsalta. Ez elég mély nyomot hagyhatott benne és talán ez lehet a tétovázás oka. Én nem bántanám meg soha, de nem tudom ezt értésére adni, ugye, nagyokat lehet ígérni, mitől bízna bennem? Azt mondják, ha eddig nem lépett, már nem fog és ez az egész időpazarlás. Viszont mellette szól, hogy elég közvetlen, és búcsúzáskor gyakran megöleljük egymást. Azért ez jelent valamit, én nem ölelgetek akárkit. Aztán meg olyanokat ír, hogy aranyos vagyok, édes vagyok stb.. Biztos, hogy a nő dolga a pasiból kiszedni a szándékait és ilyeneket kérdezni tőle? Vagy a pasi majd előjön vele valamikor, csak ki kell várni. Nem tudom, mire vár. Élőben laza és nyitott, simán elmondhatná az érzéseit. Többször hazakísért, de nem volt semmi… és egyik ilyen alkalommal csináltam egy hülyeséget: amikor haza akart megint kísérni, azt mondtam, hazamenni egyedül is sikerül. Ez egy célzás volt, igaz, elég béna, de lehet, hogy félreértette. Legalább nem sértődött meg rajta. Egyszer megkért, hogy kísérjem el farmert venni. És tényleg csak egy farmert vettünk! Örültem, hogy vele vagyok, de utána ugyanúgy beszéltünk tovább. Viszont, ha nyíltan megbeszéljük és nemet mond, az még rosszabbul esne, mint ez a se ilyen, se olyan helyzet, mert ebben még van remény legalább. Nagyon jól el lehet vele beszélgetni, vele önmagam vagyok, nagyon kevés pasinál éreztem ugyanezt.

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr926865671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezhülyeség 2014.11.05. 19:47:21

1.Vagy beszelsz vele es kiderul
2.Amikor elvaltok adsz neki egy szajra puszit es kiderul.
Vagy nem.

Croma Soma 2014.11.06. 08:26:01

Mond neki, hogy bejön és ne bántson ezzel a "barátkozással"! Ha kellesz kezeljen nőként, ha nem menjen a francba! :)

Ezen elgondolkodik és kiesik a rossz ciklusból talán...

Reactor 2021.12.12. 22:20:11

Egyenjogúság van, kedves cikkíró, mi lenne, ha te lépnél? Vagy csak addig kell az egyenlősdi, amíg hasznod van belőle?
süti beállítások módosítása