A nők új célja: a lakás

2014. december 09. 07:45 - csajokespasik

„7 milliárdan vagyunk a bolygón, nem fenyeget a kihalás veszélye, hagyjuk abba a szaporodást, nem akarok gyereket” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy az utóbbi időben minden nő be akar hozzá költözni. Már egyre nehezebben képes belevágni új kapcsolatokba, mert valahogy mindig ugyanaz a vége, mintha a nők összebeszéltek volna.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Szép napot! 42 éves vagyok, a nőket tekintve sokáig nem panaszkodhattam, de az utóbbi időben megfigyeltem egy tendenciát. Minden kapcsolatom forgatókönyvszerűen ugyanúgy kezdődik és ér véget, néha tragikus hirtelenséggel. Első szakasz: a felépítés, a megjelenés, a kivitelezés, egy kis szex. Második szakasz: a nő meggondolja magát és a./ hozzám akar költözni, b./ be akarja fejezni velem. És nekem egyik megoldás sem jó. Én egyedül szeretek élni, eddig is így volt, nehezen változtatnék ezen, megszoktam már. És ha elhárítom az ideköltözést, sértésnek veszik.

Harmadik szakasz: tétovázás a két korábbi lehetőség között, időhúzás és az én szidalmazásom, hogy miért nem engedek, miért nem teljesítem akaratukat. Olyan, mintha összebeszéltek volna, pedig eltérő korosztályról van szó. Én éltem egy másik rendszerben, ahol ez nem volt, éltem külföldön is, ahol ezzel szintén nem találkoztam. Nem volt jelen a női tudatokban. Arra gondolok, hogy ami itthon van, megváltoztatta az igényeket, lehetőségből elvárás lesz, majd követelés, a számítás nélküli együttlétet felváltotta a tervezett birtoklás. Ahol a biztonság a cél, négy fal, a többi meg elviselhető, ha a férfi nem túl ronda, vagy gonosz. Ezt az újonnan kialakult kapcsolat típust hogyan nevezzük? Ugyanaz történik velem, mindig ugyanaz a vége, már alig merek új ismeretségbe belevágni, mert úgyis tudom, mi lesz a vége.

Egyszer egy 29 éves csaj el is akarta vetetni magát és gyereket akart, 3-4 hónap ismeretség után (az eszem megáll) mire én finoman elmondtam, hogy erre nem vagyok alkalmas, apaszerepre, ilyesmire, amúgy 7 milliárdan vagyunk a bolygón, nem fenyeget a kihalás veszélye, hagyjuk abba a szaporodást, nem akarok gyereket. Napok alatt leépítettem a kapcsolatot és eltűnt. Sajnáltam, mert sok mindent elviselt volna tőlem, még azt is, hogy dohányzom, de a céljai mellett kitartott. És ezt tiszteletben is tartom. De a saját céljaimat is. Egyik barátom javasolt egy jó elhárító módszert: azt kell mondani a hölgynek, hogy oké, elveszlek, de házassági szerződéssel, és ekkor figyeljem meg az arcukat és a vágyuk lohadását.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr766969017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LallR 2014.12.10. 09:20:29

hát a nők már csak ilyenek, benne van a genetikájukba..ami nem is baj, kár, hogy ien barommal állnak szóba
süti beállítások módosítása