Miért hazudnak a nők?

2014. december 19. 07:26 - csajokespasik

„Míg nekünk férfiaknak a hazugság leleplezése lett a cél, a nők is felzárkóztak és megtanultak ügyesebben csalni, a saját érdekükben” - Az alábbi poszton kellett egy kicsit faragni, hogy szalonképes legyen, de a lényeg így is átjön. A női kétszínűség és a játszmák kerülnek terítékre. Az önfényezés elsődleges oka a tuti pasi-projekt, amikor egy nő áron felül akarja eladni magát. Ha a huszonéves nődet egy negyvenes pasival látod viszont, persze, hogy ideges leszel.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A női kétszínűségről szeretnék írni pár sort. Nem újdonság, volt már itt is nem egy poszt róla, de a téma örök marad, amíg a jelenség meg nem szűnik, majd kb. 1000 év múlva. Vannak lányok, akik még csak nem is olyan lenyűgözően szépek, mégis kirakják magukat és lekezelők mindenkivel... Elküldötök mindenkit, de a csillogás mögött senki nincs. Beképzeltek vagytok, azért hogy többnek érezzétek magatokat. A csúcsmárkás ruhától érzed magad embernek? Meg a legújabb okostelótól? Mert máskülönben mi vagy? Egy SEMMI! Az evolúció során a nőben kialakult egyfajta csalási kényszer, amit önmaga túlértékelése érdekében tesz. Ez a létforma nem életképes, nem fenntartható, mert a valóság mindig kiderül, hiába sikálja el félrevezetéssel és önfényezéssel.

Ha hamis képet állítasz be magadról, annak következménye lesz, aztán meg sírsz, hogy megint azok a szemét pasik... nem kellett volna félrevezetni. A férfi szempontjából a nővel kialakított kapcsolat nem csak a szaporodás érdekében jön létre, és a nőt valami mindig csalásra készteti, ha vágya ettől eltérő, de az igazat nem hajlandó kijelenteni. Meg kell tanulni felismerni a csalást, ami sajnos csak sok csalódás árán alakul ki. Míg nekünk férfiaknak a hazugság leleplezése lett a cél, a nők is felzárkóztak és megtanultak ügyesebben csalni, a saját érdekükben. A hazugság lényege, hogy mások rovására előnyökhöz jutunk. A hazugság mindig valami érdekében történik, a csaj valamit el akar érni – gyakran maga sem tudja, hogy mit, elég homályos képek élnek a fejecskékben, de az akaratukat még így is érvényesíteni tudják. Hazudni nem kifizetődő, mert a lelepleződés mindig bekövetkezik, előbb-utóbb. De nekik úgy látszik mégis megéri. Az elsődleges cél a tuti pasi-projekt, amikor áron felül akarják eladni magukat. Az ösztönökre hatnak, ari viselkedés, simulékonyság, mosoly, pillantások, biztató megjegyzések, vadító ruhák. A férfi meg bedől. Az elköteleződéskor, amikor a dolgok komolyra fordulnak, akkor jön a megpattanás. A hazugságok akkor a legrombolóbbak, amikor mindketten – pasi is, nő is - csalnak, de az egy másik történet. Ott már nem lehet visszacsinálni semmit, mert közben jönnek rá egymás hazugságaira, és szembesülnek valódi igényükkel, azt hiszik, muszáj vetíteni, mert mindenki vetít, aki nem vetít, alulmarad.

Volt egy lány, akivel pár hónapig jártunk. Nem tudok rá jobb szót, mert amit csináltunk végül is csak tapogatózás volt. 22 éves. Egyszer csak azt mondja, nem szerelmes belém (nem beszéltünk szerelemről korábban, meg semmiről, csak próbálkoztunk, még szex sem volt) -  hát jó, elengedtem. Fájt, de elengedtem. A próbálkozás kudarcba fulladt. Viszont érdekelt, ha én nem voltam jó neki, akkor vajon ki az, akit keres? A férfi kíváncsi rá, hogy tanuljon a hibáiból és kiismerje a másik nemet. Egyszer csak egy negyvenX, kövér faszival látom. Hirtelen megtalálta a szerelmet! Amit ez nyújtani tud neki, nem tudom, mi, de vannak elképzeléseim, mi lobbant bennetek szerelmet. Hát, lányok, elmentek ti a fenébe. Az vagy, amire az a faszi használ téged - rongy. Amikor ezt megírtam neki, ennyit ír vissza, mint valami 6 éves gyerek: „többet nem állok veled szóba”... - Mi van???

Utólag csalódni és szégyellni magad azért, hogy ehhez a valamihez egyáltalán közöd volt egyszer, elég kiábrándító érzés. Mondjuk a társadalom abból a szempontból hibás, hogy ezeket eltartja, még ha ribancként is, de boldogulnak az életben. Mindig lesznek ringyók és mindig lesznek stricik, akár tetszik, akár nem.

Miért bánt? Nem bánt. Ha tartósan együtt vagy valakivel, előbb-utóbb óhatatlanul előbukkan a valódi arcod - és akkor kiderülsz. És egy ilyen az álmaidat, terveidet töri össze, és már te sem mersz tervezni senkivel, mert kevésnek érzed magad, és az ilyenek után egyre kevesebbnek. A hazugság mögött nincs teljesítmény, de tehetség ehhez is kell. Üdv: Balázs

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr936996959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán Mátyus 2014.12.19. 14:55:24

Kedves Balázska!
Honnan tudod, hogy az a +40 feletti faszi rongynak használja? Nem lehet ő férfi, te meg egy telesz@rt gatyában járó nyávogó macskajancsi vagy?

Kertes_Kata 2014.12.24. 09:34:45

Te hány éves vagy, Balázs? Az àltalánosítás egyébként nem jó stratégia, ahogy a 'vetítés' sem. Nem védeni akarom a lányt, mert nagy baromság amit csinált, de azért mert belefutottál pár éppen-felnőtt útkeresőbe, ezzel még ne írj le mindenkit. Sokan vAgyunk úgy, hogy még nem tudjuk, mit akarunk, de ami tuti, az egy másik pasi pénze-egzisztenciája-tapasztalata...szóval szinte mindenki bedől ennek valamilyen élet szakaszban. Amivel nincs baj, mert egy nőnek ezek esszenciàlis dolgok, csak 22 évesen még mindössze ennyi alapján választ, pedig ez fontos, de nem elsődleges. Srácok meg vakon nyomulnak ilyen korban a magát legjobban kellető csajra, mert náluk meg ez a legnagyobb vonzerő ilyenkor - később kiderül, hogy jó volt a csomagolás, csak belül nem kiforrott az áru. Szóval ne ez alapján ítélj, még sok év kell mire mindenki kicsapongja magát, és a többség pár éven belül - pár csalódásom belül - már kicsit finomabb keresési szempontokkal keres pasit majd és nemcsak a szexi külső es/vagy egzisztencia számít majd.

Amúgy meg a pár keresés egy marketing folyamat, hiszen magunkat kell 'eladni'... De ha annyira rossz a 'termék' de mégis megveszed díszcsomagolásban, hát...az valahol téged is minősít. Tessék megtanulni mögé látni, bár ehhez kell 'az évek meg a rutin'.

Reactor 2022.05.04. 04:45:17

"Akkor higgy nőnek, mikor ló legel a sírján"

'Nuff said.
süti beállítások módosítása