Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nincs törvénytelen gyerek, csak gyerek

2015. január 12. 07:38 - csajokespasik

„A szemfüles férfinak otthon is el kéne játszani, hogy minden rendben, de a szóban forgó férfi nem jó ebben” - a pasi tudja, hogy nem lehet párjának gyereke, ennek tudatában megy bele a kapcsolatba, mégis megcsalja. Olyan ügyetlenül, hogy teherbe is ejti a szeretőt. A megcsalt nő valamilyen okból látni kívánná a gyereket, de a szerető elzárkózik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A nő fiatal, új munkahelye van, és tele van tervekkel. Kiderül, hogy nem lehet gyereke, pedig mindig családról álmodozott. Teljesen elfogadni nem tudta, de lassan hozzá kellett szokni a gondolathoz. Munkába temetkezik. Pár évvel később megismer egy férfit, akivel hamar jó viszonyt alakít ki és egy év múlva össze is költöznek. A férfi tudja, hogy nem lehet közös gyerekük, mindennek tudatában él együtt a nővel. Ha később mégis igényük támad, még mindig örökbe lehet fogadni. A gyermek nélküli kapcsolat is kapcsolat.

A nő nem stresszeli tovább magát, hogy mi lesz, ha később emiatt hagyják el – jogos, ugyanis a pasi 6 évvel fiatalabb a nőnél, bármikor meggondolhatja magát – de azért egy kis aggodalom marad benne. Félelme hamarosan be is igazolódik. Történt, hogy a férfi egy nap bevallja, hogy viszonya van egy másik nővel. Sőt, teherbe is ejtette. Talán ezért vallott. Töredelmesen bevall mindent, szégyelli magát, de biztosítja róla a nőt, hogy emiatt nem fogja elhagyni, de ő megértené, ha a nő esetleg úgy gondolná, kilép a kapcsolatból emiatt. A nő nem csak, hogy megbocsát, de még látni is szeretné majd azt a gyereket. Na, itt a probléma. Mert semmi köze hozzá.

Látszólag tűzszünet van, de érezni, hogy még sincs minden rendben, a férfi szól a szeretőnek, hogy a nője majd látni kívánná a gyereket, de a csaj elzárkózik, szó sem lehet róla, és ez abszurd kívánság. A szerető nem lehet okos nő, hiszen az ember úgy gondolná, hogy ha egy ilyen viszonyból gyerek lesz, annál rosszabb nincs, és mindent megtesz azért, hogy ne essen teherbe. Ez nem így lett. A barátnő szerint a szerető pontosan eltervezte és így akarta. Elvetethette volna, vagy egyszerűen: védekezik. Talán érdeke volt a megtermékenyülés. A férfi vakon megy a farka után, olyankor sok esze nincs, nemhogy még tervezzen és gondolkodjon is, mit sem törődik az esetleges következményekkel. Lebukás nélkül nehéz megcsalni bárkit is. A szemfüles férfinak otthon is el kéne játszani, hogy minden rendben, de a szóban forgó férfi nem jó ebben.. Az egyik legnehezebb a további idill fenntartása, ami az ágyra is vonatkozik, és itt bukik le a legtöbbje. Talán a szeretőt is félrevezette, ígért neki fűt-fát, szerelmet, közös jövőt. Talán azt ígérgette, hogy "majd jövő héten kitálalok neki”, de közben azon van, hogy ő kielégüljön. Fontos megjegyzés, hogy a férfi alig keres valamit, főleg a nő viszi a háztartást is, tehát egy kényelmes és fix pozícióban van.

A pasi bekattan, megtiltja, hogy még egyszer szóba hozza a párja ezt a „majd látni akarom a gyereket” - dolgot, és felejtse is el mindenki. Miért akarja látni? Talán irigy, hogy ami másik nőnek természetesen sikerül, neki nem? Milyen jogot akar érvényesíteni? Örüljön, hogy a szerető megtartja, és látni sem akarja a továbbiakban a férfit. A férfi újra bekattan és kijelenti, hogy az egy törvénytelen gyerek, örüljünk, hogy a szerető ragaszkodik hozzá. A nő szerint nincs törvénytelen gyerek, csak gyerek. Régen a házasságon kívüli gyermeket tartották törvénytelennek, ma már ez a kategória nincs, vagy kiszélesedett. A pasi nem akarja elhagyni a nőt, mindent vissza akar csinálni, soha nem tapasztalt gondoskodást imitál, de ezek után nehéz.

Főleg férfiak válaszára vagyok kíváncsi a kialakult helyzetről, mert a női oldalt már végiggondoltam.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr887063531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darch 2015.01.13. 22:58:07

Kedves barátnő. Elég egy abszurd helyzet meg kell, hogy mondjam. Szerintem a legfontosabb az lenne, hogy helyén kezeld a "problémákat". Az, hogy mi a szerető szándéka vagy indíttatása, terve az úgy is kiderül. Ha megszületik a gyermek valójában két út lesz az apa számára, vagy kizárja a gyermeket az életéből, vagy az apja akar majd lenni. Utóbbi esetben, ha még mindig együtt lesztek, és boldoggá akar majd téged tenni, úgy is engedi, hogy lásd a gyerekét. És ez is a kulcsa a mondanivalómnak. Ha érezteted vele, hogy megbocsátottál neki, nem zavar, hogy mástól lesz gyereke, akkor van esély rá, hogy nem marja el tőled a szerető. Ha viszont szánalomból marad veled és nem szeretetből, akkor úgy sincs értelme. Az pedig, hogy nincs közöd a gyerekhez gyakorlatilag igaz. Hiszen ha az apjához lesz köze, akkor hozzád is lesz. Remélem tudtam segíteni. :)
süti beállítások módosítása