A 40 éves pasi és a félmeztelen selfie

2015. március 09. 07:38 - csajokespasik

„Elkezdett kisebb összegeket kérni tőlem könnyes szemmel, hogy hát az anyja szülinapjára, meg jön a karácsony” - megmondás a béna pasikról. Autóval még mindig nem fotózkodunk és csak akkor tölts fel magadról félmeztelen fotót, ha jól nézel ki. Posztolónk arról is mesél, hogyan szabadította meg a pasi egy kis lóvétól krokodilkönnyekkel.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Olvastam pár olyan írást a közelmúltban, ami azt foglalta össze, milyen nehéz a nőkkel, de úgy ábrázolták, mintha a nők döntő többsége béna/pszichopata/pénzéhes stb. lenne. Amúgy ugyanezeket a jelzőket rá lehetne húzni bizonyos férfi-típusokra is. Kezdjük a Bénával, ami esetemben a gyerekes jelzőt is takarja. 40 éves férfi képes félmeztelen selfie-ket küldeni nekem, amiket később az oldalán látok viszont, nyugodtan kirakja, alá gyermeteg poénnal, hogy „nehéz megdolgozni egy kispórolt testalkatért”. Ha jó teste lenne, még akkor se kéne ilyet művelnie.

Amúgy a selfie-zés egy bizonyos kor után már ciki, kb. 19 éves korig megbocsátható. Sokáig próbált így udvarolni nekem, és nem értette, mi a baj, és miért nem jön össze ezzel a kényes nővel, aki én vagyok és akinek semmi nem jó? Most már van valakije, mert profilképnek feltöltötte – természetesen – ahogy egy nővel összebújva vigyorognak. Ezt sosem értettem, miért teszi bárki is, nekem a közös fotó azt üzeni, hogy „nézzen ide mindenki, végre van már IGAZI nőm, nem gumi”.

Egy másik hapsi meg csak kocsikkal fotózkodott, a profilképén is természetesen gengszteres beállásban napszemüvegben támaszkodik egy Opel motorházának. Nekem ez a kép is az egyszerűségről és korlátoltságról szól.

Egyszer azzal a szöveggel próbált meg nekem udvarolni egy 26 éves pasi, hogy ő nem tesz semmit azért, hogy legyen valakije, soha nem is tett komolyabb erőfeszítéseket, elvan magával, ha van barátnő, van, ha nincs, nincs. Azt mondta, az eddigi összes barátnője is így vetődött mellé, hogy nem kereste – lett. Ezt minek mesélte el? Azt várta, hogy elájulok tőle és igen, becsüljem meg, mert ilyen férfi nincs még egy. Ez az első találkozón történt.

Volt egy két éves kapcsolatom, ami elég csúnyán ért véget. Amikor őt elbocsátották a munkahelyéről 1 évig nem csinált semmit, majd igen: annyit, hogy elkezdett kisebb összegeket kérni tőlem könnyes szemmel, hogy hát az anyja szülinapjára, meg jön a karácsony és ő is szégyelli, hogy kérnie kell, de ez van. Én meg adtam neki. Azóta nem láttam belőle semmit, a szakításunk után, amit ő kezdeményezett - azzal érvelve, hogy kiállhatatlan és uralkodó vagyok – lelépett. Nem keresett utána. Azzal sem, hogy a felét legalább visszacsepegteti. Nem nagy összeg, de azért tudnék vele mihez kezdeni, ha most az asztalra csapná.

A legutóbbi pasi fél év után azt mondja, legyünk egy kicsit külön, ne is találkozzunk, mert „hátha segít majd egy kis különlét” Min segítene? Miért gondolják azt az emberek, hogy a különlét bármit is megold? Az csak abban segít, hogy rájössz, végre van levegő és szabad mozgás, és valójában a szakítás előszobájába léptél. Hülye lennél visszamenni – hiszen azért akartad a különlétet, mert nélküle akarsz lenni. Én még nem hallottam olyat, hogy megbeszéléses alapon ideiglenesen szétment egy pár szünetelni, majd újra összejöttek, és minden megoldódott, boldogan éltek tovább, ahogy azelőtt. Ez a szöveg csak ürügy, minden fejben dől el.

Számomra sokkal fontosabb, hogy legyen egy olyan társam, akivel nem kell játszmázni, nem kell tőle félni, vagy azon aggódni, mikor ejt át. Amikor megsért valaki, arra gondolok, mennyire szeretem és mennyire nem jó ez az állapot így, és máris a megoldáson vagyok. Nem a másikat hibáztatom, hacsak nem ad rá egyértelmű okot. Nem akarok rossz barátnő lenni, pedig sok férfi ezt akarja elhitetni párjával a 'Betörési-szakaszban'. Kényelmi állandó sem szeretnék lenni. Amiket most felsoroltam, talán általános premisszák, ellensúlyozásnak szánom.

Néha olyan, mintha sok férfi szándékosan tenne az ellen, hogy egy nő komolyan vegye. Persze, nyilván nem szándékosan teszik, ezért erre is lehetne egy 'Hogyan lehet jól...?” - tanfolyam, de ez a blog is arra való, többek közt, hogy tanuljunk saját, vagy a többiek hibáiból. Szép napot: A.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr447252893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása