Elhagytam miatta a barátnőmet

2015. március 11. 07:30 - csajokespasik

„A nő, akit én hagytam ott, hiányzik, de visszamenni nincs pofám hozzá. Ő nem tudja, miért hagytam el” – a két szék közé tipikus esete: a csaj csak akkor jár a hapsival, ha az otthagyja a barátnőjét. Ez meg is történik, a csaj viszont elhúz. Levélírónk egy üres ígéretért kockára tett mindent. Ha vissza kívánna menni a volt nőhöz, mindent el kéne mondania neki.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog! 37 éves vagyok, egy közel 4 éves kapcsolaton túl. Miattam lett vége. Részletek: Munkámból kifolyólag sok emberrel tartom a kapcsolatot. Nem vagyok az a csajozós típus, mindig hűséges voltam az aktuálishoz, az utcán is ritkán nézem meg a nőket, általában csak hosszas ismeretség után nyílok meg valakinek, így sokat számít, ha túl vagyunk pár hosszabb és mélyebb beszélgetésen egy hölggyel. Eddig az esetig még nem töprengtem azon, hogyan csalhatnék meg valakit. Történt, hogy munkám során nagyon közeli viszonyba kerültem egy hölggyel. Valamivel fiatalabb nálam.

Határozottan érdeklődött irántam és találkozgatni kezdtünk. Akkor a kapcsolatom már nem volt túl jó, így számot vetettem azzal, mit is veszíthetek. Ugyanis a hölgy azt kérte, csak akkor bonyolódik velem kapcsolatba, ha elhagyom a páromat. Ez részéről rendben is lenne, ha tartotta volna magát az általa javasolt kikötéshez. Pár hónapot kértem és kiléptem a kapcsolatból, közben titokban találkozgattunk, ahogy addig is. A hölgy látszólag elégedett volt, majd egyre hidegebb lett és sok találkozót lemondott. Végül elmondta, hogy talált mást. Arra gondolok, hogy mialatt én leszámoltam és otthagytam a páromat, ő talán versenyeztetett egy másik emberrel.

Az ügyet bonyolította, hogy a munkahelyemen sok kollégám, még a főnököm is, ismerte és kedvelte a barátnőmet, és félve a pletykáktól, meg attól, hogy hírbe hoznak, hogy elítélnek majd, titkoltam az egészet. Tény, hogy már nem voltam szerelmes, de mivel nem vagyunk gyerekek, emiatt nem hagytam volna el.

A lánytól kaptam búcsúzóul egy ajánlatot: hogyha szeretném, maradhatunk kapcsolatban, de visszautasítottam. Nyilván ő sem gondolta komolyan. Nem most történt, mégis, azóta sokat kínlódom emiatt, nyomoréknak érzem magam, aki már lépni sem mer. Két valakit veszítettem el a semmiért. Mennyi mindent tettem kockára, csak egy üres ígéretért. A nő, akit én hagytam ott, hiányzik, de visszamenni nincs pofám hozzá. Ő nem tudja, miért hagytam el. Ha visszamegyek, ezt el kéne mondani neki. Hülyeséget csináltam, nem is akarom archiválni magamban, jó lenne tovább lépni, de nem egyszerű ezzel élni. Így jártam. A lelkiismeretlen, ostoba és felelőtlen nőt el tudom engedni, de semmi jót nem tudok kívánni neki. Megérteni sem vagyok képes. Visszaélt a bizalmammal, és azzal, hogy csábító, persze, én meg hiszékeny voltam.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr577258717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása