Szereti a lelkileg nem tökély nőket

2015. április 08. 07:59 - csajokespasik

„A lakása végrehajtás alatt volt és be akart költözni hozzám azonnal. Nem kapcsolatot akart, hanem lakást” - ha le akarunk koptatni egy ellenszenves pasit, aki csak szállodát lát benned, elő kell venni az ellenszenves éned, hátha magától eltűnik. Nehéz dolog, mert az ilyen általában észre se veszi, hogy el kéne húznia.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem rég beszélgettem egyik barátnőmmel, akiről kiderült, hogy nem lehet gyereke egy betegségből kifolyólag. Azt mondta, nem akar magányos, elhagyott nőként élni, mert előbb-utóbb a barátja elhagyja majd, bár eleinte jól fogadta a hírt, persze, ki tudja, mire is gondolt valójában. És itt volnék én, egészséges nő, bár a harmincas éveim végén járok, mégsem hagytam el magam. És nem adtam fel, hogy találok majd valakit. Próbálkozom, ismerkedem, de kevés a jó tapasztalat. Az lenne a tisztességes a férfiak részéről, ha megmondanák, hogy valójában csak szexkapcsolatot akarnak, vagy mert nősek, vagy mert nem akarnak elköteleződni, és mindez nem közben derülne ki.

Ha nem vagyunk egymásnak szimpatikusak, vagy nincs meg a kémia, az az első találkozás alkalmával kiderül. Ott nem lehet szépíteni, vagy elhitetni magunkkal, hogy mégis akarjuk azt, hogy legyen közünk ehhez az emberhez. Minden társkereső azt szeretné, hogy találjon valakit, akiről azt mondhatja, szeretnék hozzá tartozni, részt venni az életében, annak fontos részévé válni. Én sem akarok olyan lenni, mint aki öreg korára egyedül marad, barátok nélkül, majd mogorva lesz, a szülei már nincsenek, a testvérei már lesz*rják, majd állatokkal veszi körbe magát és láncdohányossá válik.

Volt egy férfi, aki azt írta nekem az első tali után, hogy bejövök neki, mert szereti a „lelkileg nem tökély nőket” és ő sem tökély lelkileg... - megírtam neki, hogy félreértett, én nem tartom magam lelkileg labilisnak és ha ilyen nőt keres bennem, nagyon rossz helyen jár. Aki először rokonszenvesnek tűnik, kicsit megismered és már nem tudsz rá úgy nézni mint előtte, csak mert kinyitotta a száját és olyat mondott, amitől megváltozott minden. Ha csak szexet keresnék, bőven lett volna alkalmam rá, de inkább leráztam őket. Volt, hogy direkt ellenszenvesnek mutatkoztam, szükség volt rá, még akkor is, ha az ember megbántja vele a másikat. Addig nem jutottunk el, hogy azon agyaljak, hogy tudnám megtartani, mert ilyennel, akiért érdemes küzdeni, törekedni rá, nem futottam össze. Volt olyan, hogy a lakása végrehajtás alatt volt és be akart költözni hozzám azonnal. Nem kapcsolatot akart, hanem lakást. És ilyenkor bevetem az ellenszenves énem, hátha lekopik, magához tér, míg úrinő vagyok... de az ilyen, aki nem téged, hanem a célját látja, észre se veszi.

Szerintem az első: ha egyedül is boldog vagy, a többi már csak ráadás. És ahogy a tegnapi hölgy is jól írta: lehet szex nélkül élni, és sokan élnek is, mert jobban megéri, mint az, hogy csalódunk és szenvedünk, ami sokkal tovább és jobban fáj, mint az üresség, ami csak üresség, se nem jó, se nem rossz. De ha akad helyette más, akkor inkább azt választjuk (választanánk).

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr67349610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása