Inkább ne találkozzunk: rossz idő lesz

2015. április 15. 07:56 - csajokespasik

A pasi lemondja az első randit, majd kétes magyarázatokba fog: nincs munkája, ellenben kevés a szabadideje, ezért nem tud találkozni. A telefonbeszélgetések hamar a nullára csökkennek. Ha egy igazi férfi nagyon akar valakit, nem nyámnyila, és akármilyen idő van, ő tántoríthatatlan.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mit tanácsolnátok egy 38 éves nőnek, aki már túl van pár csalódáson, persze történtek vele azért szép dolgok is, de már úgy ahogy lemondott arról, hogy egyszer megtalálja az igazit, akivel majd családot alapíthat? Vannak hibáim, sok dolgot vetítek ki, de nem tudom, ki, mit gondolna amikor meghív 10 embert magához, amiből 7 azzal mondja le, hogy beteg, megfázott, nem érzi jól magát? Miért nem hiszi el? Persze, igaz is lehet, de ott motoszkál bennem a: mégsem. Hogy egyszerűen csak kerülnek. Mert nincs allergiaszezon, se influenza járvány...

Jó vagyok az emberekhez, egy kapcsolatban odaadó, eddig minden volt barátommal békében váltunk el, volt, hogy a baráti kapcsolat is megmaradt, legalábbis sikerült visszavezetni azzá és a mai napig beszélünk, tartjuk a kapcsolatot, felköszöntjük egymást szülinapkor. Nem régen történt: Megismertem egy férfit, nálam, 6 évvel idősebb. Az ember ilyenkor feltételezi az érett gondolkodást, de ezt inkább hagyjuk. Amikor még nem terveztük a találkozót, akkor is naponta háromszor beszéltünk telefonon. Aztán megbeszéltünk egy időpontot és egy helyszínt. Amikor sor került a találkozóra kitettem magamért, smink, fodrász. Aztán felhív, és közli, hogy rossz idő lesz, napoljuk el. Nekem már itt gyanús volt, mert egy férfi ha nagyon akar valakit, nem nyámnyila, és akármilyen idő van, ő tántoríthatatlan. Mindegy, végül is jobb, mintha a randi előtt 1 órával mondta volna le. A másik: utána azt mondja, jelenleg nincs munkája, ellenben azt is, hogy kevés a szabadideje, ezért nem tudunk találkozni. Akkor mivel tölti a napjait? A telefonbeszélgetéseink nullára csökkentek. Nem hiszem, hogy ennyi idő alatt, ha akart volna ne tudott volna egy találkozóra sort keríteni. Amikor beszéltünk egyszer, azt mondta, hogy ő nem tud mindig hívni, és amúgy nem hívhatom fel őt már csak úgy bármikor. És sms-t se küldjek. Mi változott meg benne, amikor nem is látott még személyesen?? egyik barátnőm azt mondta, hogy azért ez a hirtelen változás nála, mert hazajött az asszony...

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr997369500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása