Miért társkeresőzik egy csaj, akinek van pasija?

2015. április 17. 07:44 - csajokespasik

… vagy nincsen, csak ezzel a szöveggel akar lerázni. Vagy mert sosem elég neki a bókokból és a rajongókból, új élményekre vágyik. Vagy mert kell egy lökés az önbizalmának, mert a pasija elhanyagolja, de megcsalni nem meri. Egy jó nő miért ne lógassa be magát, ha megteheti? Ingyen van.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tisztelt Blog! 24 éves vagyok, férfi. 3 hónapja lett vége egy 2 éves kapcsolatomnak. Újból belekerültem a találkozók világába, amiket valamilyen szinten élvezek is, hiszen új embereket ismerhetek meg. És újból szembekerültem 4, számomra alapvető kérdéssel. Megpróbálok rájuk magamtól válaszolni, ha kihagytam valamit, segítsetek.

1. A lány úgy gondolja, hogy a második találkozónak nincs értelme. Miért?

- Első, hogy nem jöttem be neki. Talán még az is bejátszik, hogy talált másvalakit. Ezt a válaszát is csak akkor tudod meg, amikor vársz napokig, mert nem ír, és te ráírsz. Valahogy érzed, hogy zavarod, mert amikor az első találkozón keresed a közös nevezőt, a közös témákat, nyeglén megjegyzi, hogy „nem kell erőlködnöd”.

2. Bejelölöm, de nem igazol vissza. Miért?

- Megismerjük egymást, minden jó, és bejelölöm a közösségin, de nem jelöl vissza – talán nem tervez velem hosszútávra, se semmilyenre. Nem akar az ismerősei közt tudni. Jelzés, hogy kopjak le. VAGY: egyszerűen csak nem tudja kezelni a face-felületet : ) „Miért engem választana, mindig vannak nálam jobb pasik” - mondom magamnak, de szerintem minden normális értékrendű, realista férfi így tartja.

3. Miért társkeresőzik egy csaj, akinek van pasija?

- Vagy nincs, és így akar lerázni. Vagy mert sosem elég neki a farokból. Vagy mert kell a kis önbizalmának valami rajongó, aki bókol neki, mert a pasija elhanyagolja (megcsalni nem meri, de miért ne lógassa be magát, ha megteheti. Ingyen van).

4. Miért játssza az örökké elégedetlent és sértettet, amikor nagyon nem áll jól neki?

- Néhány nő, megfigyeléseim szerint, ugyanolyan nehezen viseli az egyenjogúságot, mint annak hiányát. Kiharcolják a jogaikat, hogy így meg úgy kell tisztelni a nőt, csakhogy ezzel ők jártak rosszul, mert csak az kiabál, aki megkülönböztetve érzi magát. Nem is akarták ők ezt az egészet, de elhitették velük, hogy jól járnak vele. A mindent összefogó és koordináló, megbízható családanyák már nincsenek, csak Egyéniségek, akik öntudatosak, „buliba be, buliból ki”-anyák, akik büszkék arra hogy sz*r anyák. Az anyák, akik pasiznak, és csak a saját örömük számít – mindenki más mellékes. És ezek állítják elő a jövő generációját...

Ezekkel a kérdésekkel még annyira nem is lenne bajom, hiszen minél többet kérdez az ember, annál inkább fejlődik. Exemnek annyit köszönhetek, hogy utoljára egy csodás emlékű utolsó hétvégét töltöttünk együtt - ez az utolsó emlékem róla, és ha ennyi marad, akkor ennyi marad, több, mint a semmi. Sok boldogságot kívánok neki, és találja meg akit keres, és aki megfelel neki. Könnyebb úgy gondolni erre, hogy nem ő hagyott el, egyszerűen csak elágazott egymástól az életünk.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr927374994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shakespeare 2015.04.23. 20:59:37

jol latod a dolgokat,
de itt van par dolog:
a nalad idosebbeket es az eletuknek mas helyzeteben levoket ne iteld meg, pl. gyereket neveloket, mert nem tudod milyen ott lenni.

ne probalj not befuzni parkapcsolatba,jelolgetni, elfogadtatni magad vele....inkabb mond el neki h mennyire jo no, gondolj arra h megszerzed szeretonek, ennek megfeleloen lazitsal be, par kor utan menni fog, ha jol csinapod ket ev mulva konyorognek erted
süti beállítások módosítása