Kamupipőke csak hiteget

2015. május 08. 07:55 - csajokespasik

„Már leírtam, hogy „nem tehetsz róla, hogy a véred hajt” - de az utolsó pillanatban kihúztam és úgy küldtem el” - mit lehet tenni, ha a hölgy a legdrágább sört szereti? Azzal sincs semmi baj, ha bevallja, hogy bulibalesetből lefeküdt valakivel, hiszen még nincs semmi köztetek. És ha egy kis eszed van, nem is lesz... Amikor egy Lány azt mondja, hogy ő a komoly és érett férfiakat szereti, menekülj.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy közel 5 éves rossz kapcsolatból lépnék, ezért ismerkedem mostanában. Így futottam bele egy oldalon egy Lányba. Leveleztünk, szimpatikus volt („én a komoly és érett férfiakat szeretem” – szöveg tőle, amire nehéz nemet mondani). Találkoztunk, a Lány kedves, minden jónak ígérkezik. Harmadik tali egy bevásárlóközpontban, csak sétálgatunk, nézelődünk. Egyszer csak azt mondja, inna egy sört, de nem akar beülni sehova, és nem is hozott pénzt. Pont a tesco előtt állunk, azt mondta, bemenne. Adok neki egy ezrest. Bemegy, majd visszatér. Gondoltam, valami 200 forintos egyszerű dobozos sört hoz, nem beszélve arról, hogy engem is számításba vesz, ehelyett a G betűvel kezdődő, drága ír fekete sörrel tér vissza.

Hát, azt kívánta meg. És egy ezresből nem fut ám kettőre, de nem is hiszem, hogy bajlódott volna ezen. Mindegy. 1 hiba. Elnézve. Pár hét múlva azt írja nekem, hogy lefeküdt egy bulin egy sráccal, és milyen rossz volt, pedig azt hitte, jó lesz, mert többet nézett ki a nagy pofájú gyerekből stb. Akkor írtam neki egy lecsesző levelet, hogy azt hittem, elkezdtünk valamit és nem esik jól nekem ilyet olvasni tőle. Ő bocsánatot kért, azt mondta, igen, persze, de a dolog megtörtént és ha már megtörtént, bevallotta. Nem így tervezte. Szegény... szegény hülye én. Mert megint elhitte.

E-mail: Már leírtam, hogy „nem tehetsz róla, hogy a véred hajt” - de az utolsó pillanatban kihúztam és úgy küldtem el. Gondolkodtam: miért döntene mellettem, amikor van választék bőven, fiatalabb is, pénzesebb is (miként én nem vagyok egyik sem). A gyanús, lerázó szövegei után elneveztem magamban Kamupipőkének, mert a szende álarc mögött egy magának is hazudó, zavaros valaki van...

A külső megfog, a belső megtart – mondják, de nem ennyire egyszerű. Mert nem rajtam múlik. Itt egy fura gondolkodású Lány, akinek sok olyan dolog természetes, ami nekem már nem. Bekalkuláltam, hogy mire mehetek majd vele, és megállapítottam, hogy ez egy futó viszony lesz, ha lesz. Neki még a bulizás, szórakozás és az ivás a fő célja, én már lassabb, megfontoltabb és nehezen mozdulóbb vagyok, inkább spórolok, ahol tudok, és az életszemléletem is merőben más.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr727440950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esprit 2015.05.08. 15:42:45

Te lennél az érett férfi? :-) Ilyen szöveggel, hogy "tali"..... :-D
süti beállítások módosítása