Óvakodj a rossz fiúktól

2015. május 19. 07:46 - csajokespasik

„Megkapod a rossz fiút, aki nem azért rossz fiú, mert néha füllent, vagy nem hajtja fel a vécédeszkát, hanem mert kezelhetetlen” - Ha egy kapcsolat elviselhető, az manapság már ideálisnak nevezhető, de ha bevállalsz egy rossz fiút, lehet, összetöri a kocsidat és lenyúlja a pénzed. Ha gáláns vagy vele, mert azt hiszed, annyira szereted, az se érdekel, ha nem adja vissza, talán nem is várod. Azért vagy vele, mert hiszel benne, hogy megváltozik majd.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tele vagyunk elvárásokkal és sok poszt próbálja megoldani, megfejteni a nő és férfi közti örök ellentéteket, azok okait, illetve megmagyarázni, mi miért van. Kilós könyveket lehetne írni róla, de egyértelmű megoldás nincs, csak amit az élet hoz: ott és akkor, élesben lehet dönteni - valahogy. Én is okoskodok ma. A férfi és nő sose lesz egy hullámhosszon, egy szinten, egy nem tudom, min, mert teljesen máshogy működnek, eltérő lelki felépítésük van. Arról nem beszélve, hogy gyakran mindketten homlokegyenest mást akarnak – ez konfliktusok forrása szokott lenni. Ha nézeteltérésből csak kevés van, és a felek inkább engedékenyek, elnézőek egymással szemben, talán azt nevezhetnénk Ideális Kapcsolatnak. Ezt a megállapítást lehet csak körbejárni végtelenszer.

Elfojtás, fulladás, féltékenység: ezek nagymértékben előfordulhatnak majd. Ha egy kapcsolat elviselhető, az már ideális. Talán én vagyok rosszul összerakva, én akkor voltam boldog, ha láttam, hogy a párom is az. Ha részt tudok venni az életében. Persze, ezzel néha becsaptam magam is. Mindjárt kitérek rá. Ma az is normális, amikor a bőség zavarában folyamatosan csalják egymást a párok. Életemben sok rossz döntés volt. Sokat néztem el mások - kívülállók számára érthetetlen - húzásait.

Az az elérendő ábránd és ideál, hogy a nők főleg a rossz fiúkat szeretik, a tévéből van szedve. A többit csak belemagyarázzák, hogy hát „kiszagolták az erős és védelmező férfit, az erős géneket, és ezért van, ez csak a párválasztás biológiája, nincs abban semmi más, természetes dolog”. Nem igaz. Hogyne lenne. Ezzel egy tudatosan hozott rossz döntésből mentegeti magát. Több ilyen kapcsolatom is volt. Megkapod a rossz fiút, aki nem azért rossz fiú, mert néha füllent, vagy nem hajtja fel a vécédeszkát, hanem mert kezelhetetlen. Valóban rossz. És vagy összevissza fog csalni, vagy megelégedik veled, viszont neked el kell tűrni mint zsarnokot, aki mindig féltékeny, utánad jár és rád vetít dolgokat, amiket el se követtél, magánéleted zéró (egyszer leüvöltötte a fejét és majdnem orrba verte egyik ismerősömet, aki amúgy családos volt, összefutottunk vele, de azt hitte, éppen rám mozdult... Utána simán meggyőztem magam, hogy ez egy normális férfi reakció volt, aki ennyire szeret, Lacika csak kicsit ingerlékeny, csak a dühét próbálja levezetni... úristen, tényleg ekkora nagy hülyeséget magyaráztam be magamnak!)

Az a nő, aki valóban egy rossz fiúra vágyik, az vagy kínszerető, vagy nem tudja, mit beszél. 2 évig éltem egy „rossz fúval”. Vágytam rá, megkaptam. Kikészített az örökös izgulás, és az, hogy sorozatos rendőrségi ügyei voltak. De a szerelemből hamarosan félelem lett. Féltem otthagyni, mert tudtam, hogy utánam járna, és fájna, hogy még a családom is bevonódik ebbe. Aztán szerencsére megcsalt és sikerült - mint már fölöslegessé vált teher - leválnom róla. Úgymond békésen váltunk el emiatt. Gyakori az is, hogy a rossz fiú valóban rossz: az ágyban. A saját teljesítményével természetesen elégedett, mert tudása főként felnőtt filmekből származik. Csak az a nőnek ritkán jó. Egy korábbi írásban olvastam, hogy mit gondol az a nő, akinek a pasija az utcán dobozból sörözve koslat utána séta címén...A típus létezik, volt belőle részem. Ha a pasi szomjas, akkor szomjas...mi van ebben? - gondoltam, és ezt is elnéztem. Vagy pontosabban: nem láttam problémának.

Ha bevállalod a rossz fiút, készülj fel rá, lehet, összetöri a kocsidat és lenyúlja a pénzed, ha hagyod. Ha gáláns vagy vele, mert azt hiszed, annyira szereted, magadtól adod, és az se érdekel, ha vissza se adja, talán nem is várod. Azért vagy vele, mert hiszel benne, hogy megváltozik majd – nem fog soha. Végül is ezért szerettél bele. De. Azért hasznos ez a tapasztalás, mert utána hétszer bölcsebb leszel és már nem mész bele legközelebb ilyenbe. Én többször belementem. Csak egy rossz fiú után tudod értékelni azt, aki kedvesen szól hozzád és mit jelent, ha valaki valamire becsül, tisztán és őszintén. Egy rossz fiú valóban rossz, nem csak mozifilmesen, hanem tényleg az. Ami, tudom, kezdetben lehet vonzó, de az oroszlán is szép állat, ott, a helyén, a szavannán, otthonra nem kéne.

Most csak őszinte voltam, nem akarok mártírkodni, csak segíteni szeretnék olyan fiatal nőknek, akik körül éppen egy ilyen rossz fiú sündörög. Nagyon kell vigyázni velük, mert képesek neked bármit bedumálni, egy nem túl erős lelki alkatú nő meg nagyon könnyen rászedhető. Még talán saját magát is meggyőzi, hogy ez így jó.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr977471730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása