Megcsókolt, de nem gondolta komolyan

2015. június 10. 07:45 - csajokespasik

„Nem zavartatta magát, kevés híján meztelenül sétált előttem, csak egy nagyon kihívó fehér nemű fogta vissza bájait” - A nő feljön hozzád, lefürdik és megcsókol, de te nem csinálsz semmit. A nőknél egy spontán csók nem mindig bátorítást jelent, még ha szájra is szól. Posztolónk nem tudta eldönteni, hogy ez most egy „régi barátságra való tekintettel” -csók, vagy amolyan „tudom, hogy rám vagy izgulva, nesze egy kis alamizsna” - csók volt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog! Lenne egy eset, amit nehezen tudok magamban tisztázni, illetve értelmezni. Talán a kívülállók okosabbak nálam. Természetesen egy nőről van szó, aki egész mást tesz és mond. 7 éve ismerem, elvált, én ápoltam a lelkét utána, amikor egyedül érezte magát. Én akartam volna többet is, de ő csak barátot látott bennem. Utána miattam távolodtunk el két évre, mert ő folyton pasizott és nem esett jól végig hallgatnom, amikor a kalandjairól mesélt, ezért kerültem. Történt, hogy néhány héttel ezelőtt összefutottam vele egy rendezvényen. Nagyon csinos volt. Pár év korkülönbség van köztünk, az ő javára, én a negyvenes éveim közepén járok.

Elújságolta, hogy alakul egy szerelem az életében. Hurrá. Aztán beültünk egy helyre, majd másnap felajánlotta, hogy feljön hozzám és főz valamit. Hogyne mondtam volna igent. Örömmel vártam, el is jött. Jól elvoltunk. Későre járt és azt mondta, hadd aludjon nálam. Lefürödhet-e? Le. Kapott törölközőt, mindent. Utána nem zavartatta magát, kevés híján meztelenül sétált előttem, csak egy nagyon kihívó fehér nemű fogta vissza bájait. Amikor búcsúztam és elvonultam a másik szobába, szájon csókolt (röviden, nem túl érzelmesen). Ma már bánom, hogy olyan hülye voltam, hogy nem tepertem le azonnal. Azt várta (?). De nem tudtam eldönteni, hogy ez most amolyan „régi barátságra tekintettel” -csók, vagy amolyan „tudom, hogy rám vagy izgulva, nesze egy kis alamizsna” - csók volt. Reggel korán elhúzott és úgy viselkedett, mintha nem történt volna semmi. Miért mondja el, hogy alakulóban van egy másik kapcsolat? És utána feljön hozzám? Tán nincs is senkije? Már ő sem fiatal. Azért mondhatta, hogy lássam, milyen forgalmas nő és szálljak harcba érte, mert érdemes, becsüljem meg. Csak ő hiszi, hogy ez így működik.

Úgy próbáltam elindulni ezen, hogy mik lehetnek azok a jegyek, amik alapján ő megszeret valakit és hány százalékban játszik be az, hogy csak barátok vagyunk. Talán a legfontosabb, hogy évek óta ismerjük egymást, el tudunk akár minden nap beszélgetni anélkül, hogy az idő múlása tényező volna.

A nőknél egy spontán csók nem mindig bátorítást jelent, még ha szájra is szól. Amikor újra láttam, azt hittem, már lenyugodott és normálisabb lett, de nála fordítva alakult. Nincsenek teljesíthetetlen igényeim, amit az élettől szeretnék: egy társ. Ő sok lelkizős könyvet olvas és olyanokat mond, hogy felfedezte magában a vágyait, amiket sokáig nem élt meg, pedig születési előjoga stb. Mert egy nő csak akkor fejezheti ki magát optimálisan, ha minél több férfitól kap visszajelzést.... (nem ezekkel a szavakkal, de valami ilyesmi volt). Ellenben én azt hiszem, neki is alacsony az önbizalma. Olvasott pár életvezetős könyvet és akkor belegondolt, hogy őneki ez jár, félreérti, ahol lehet, ez és ez kimaradt.

És azt hiszi, ez a mű-könnyűvérűség eredményre vezet. „Ilyenek a fiatalok is, hát én is ilyen leszek” – gondolja. De szerintem valójában szenved emiatt. Miközben csak simán egy normális kapcsolatra vágyna, de nem engedi meg magának. Szerintem inkább tapasztalatlan, mint kiéhezett. Kevés bátorság, nagy száj, és a strapás melója miatt kicsit frusztrált is.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr537530886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása