A pornófüggőség libidócsökkenéshez vezet

2015. november 30. 07:28 - csajokespasik

„Ha valaki 2 perc után akarja megkérni a kezem, az nem belém, hanem a szerelembe szerelmes...” - nem nevezhetünk válogatósnak valakit csak mert sokakat visszautasít, és nem megy el akárkivel, vagy azért, mert nehezen lobban lángra. Válogatósnak lenni annyit jelent, mint tudni vélni, mi fontos neked, mi számít, mi tenne boldoggá, mitől tudsz esetlegesen szerelembe esni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Talán az adatlapomon feltüntetett regisztráció dátuma alapján sokakban felmerülhet az a tévhit, hogy olyan vagyok, mint a "többi" hölgy itt: csak és kizárólag a bókok begyűjtése lelkesít, hogy nap mint nap igazolást kapjak arról, hogy NŐ vagyok. Válogatós vagyok... és természetesen mindaz, ami az adatlapomon szerepel, vagy akár a Naplómban megírt történetek, elméletek csupán nagy szavak és semmi másra nem szolgál, mint figyelemfelkeltésre. Valóban nem vagyok más, mint a többi hölgy... valóban válogatok...de nem számadatok alapján, mint oly sokan.

Sőt - lássuk be - itt nemtől és kortól  függetlenül mindenki válogatós...tovább megyek... a való életben is azok vagyunk mindannyian... és ez így van rendjén.:-)

Hiszen senki nem esik szerelembe az első emberbe, aki szembe jön az utcán... bárcsak ilyen egyszerű lenne...vagy épp ellenkezőleg...igen nagy káosz uralkodna a földön  (például felesleges lenne a házasság intézménye, ha  2 perc múlva másba szeretünk bele.:-))

Azt gondolom a számadatok meghatározása és azokhoz való foggal-körömmel való ragaszkodás, fotókban állandóan hibát kereső, azokból messzebb menő következtetést levonó egyedek  csupán a testi vonzalomra korlátozódnak....így hát, ha nem első sorban ezért vagyunk itt, akkor néha érdemes kicsit lejjebb tenni azt a bazi magasra tett lécet....lesz még az az ember, akit kinéztél magadnak csúnyább is, kövérebb is, öregebb is,.. :-)

Érdemes megadni az esélyt egy személyes találkozónak... Ha továbbra sem indítja be a külső a fantáziánkat még megeshet, hogy a stílus, a belső értékek feledtetik velünk a külső olyan hibáit, melyek nem is léteznek, csak egy álomképhez való ragaszkodás, ami a virtuális világban megtéveszt minket. (Csak halkan jegyzem itt meg, hogy a pornófüggőség is a való életben libidócsökkenéshez vezet...nem hangzik valami jól mi??? Hát ha sportot űzöl belőle, szerintem inkább hagyd abba! :-D)

Válogatósnak lenni számomra annyit jelent, hogy tudni vélem, mi fontos nekem, mi számít, mi tenne boldoggá, mi által tudok esetlegesen  szerelembe esni.

Valóban beálltam a sorba és nem tudok 10 perc beszélgetés után sírva a párnámba temetkezni, hogy miért nem hív, miért nem keres és különben is, miért nem ereszkedik féltérdre a küszöböm előtt, hogy megkérje a kezem. Azt hiszem kinőtte magát a 13 éves énem... :-)

Szerelem

… ha valaki 2 perc után akarja megkérni a kezem, az nem belém, hanem a szerelembe szerelmes...

… ha valaki többszöri szeretkezés után akar az oltár elé vezetni, az a testi szerelembe szerelmes....

Aki nem akar feleségül venni soha, de keresi a társaságom, mert jól érzi magát velem, ha történik vele valami az első gondolata, hogy velem ossza meg, ha mosolyog magában napközben a munkahelyén, mert eszébe jutott valami kellemes velem kapcsolatban, vagy csak egy mondat, ami elhangzott közöttünk, vagy valamiről én jutok az eszébe és egy idő után, ha nem találkozunk vagy nem keresem  hiányzom neki... Na, ő már lehet, hogy érez valamit... és csakis ez számít! :-)

Velem sok évvel ezelőtt esett meg utoljára, hogy szerelmes lettem....amit már biztosan tudok, hogy a sokak által közhelyként emlegetett "komoly" kapcsolathoz vezetett.....4 év együttéléshez (nekem ugyanis ez jelenti a komoly/tartós kapcsolatot!)

Voltak próbálkozásaim azóta (hiszen ezért is vagyok itt! :-)) ....nevezzük inkább lehetőségnek, amivel élek...,hogy ez az érzés újra kialakuljon bennem... Voltak félreértett érzelmeim nekem is, de ma már tudom, hogy egyik sem volt az, aminek lennie kellett volna... ezért sem lett belőlük tartós/komoly kapcsolat. Nem tudták megszólaltatni bennem azt a "billentyűt" , amitől egy "zongoramű" első taktusa életre kelt volna... ;-) 

A szerelem érzete, a lila köd számomra elengedhetetlen ahhoz, hogy tartós kapcsolattá "szelídüljön". Nem tudom a magyarázatát, hogy miért....de kell! :-) Punk-tum! :-) 

Viszont bizonyos kor után tisztában vagyunk azzal, hogy ez az állapot elmúlik... el is kell... hiszen ami azután következik, az sokkal fontosabb része egy kapcsolatnak. Ott már a közösen eltöltött idő, események (jók, rosszak egyaránt),emlékek veszik át a főszerepet. A lila köd során megszokjuk szép lassan  egymás jelenlétét az életünkben... az új helyzetet, hogy az a valaki belecsöppent a mindennapjainkba úgy, hogy észre sem vesszük...és azt gondolom ez a legfontosabb része, hogy ne vegyük igazán észre....hiszen talán sokan vagyunk úgy, hogy nehezen viseljük a változásokat az életünkben (akár legyen szó munkahelyváltásról, költözésről....újra be kell illeszkednünk, megszokni egy új környezetet nem mindig könnyű....sőt....tegyük a kezünket a szívünkre: ki a fene tudja kijelenteni, hogy az ilyen dolgok nem okoznak nehézségeket?:-))...na, ebben segít a lila köd szerintem.... átlendít, észrevétlenné teszi az akadályokat.... Aztán kialakul minden magától.

Hogy visszatérjek az eredeti témához, a lényeg az, hogy nevezhetjük válogatósnak embertársainkat csak azért, mert nem kell nekik mindenki, vagy akárki, vagy azért, mert nehezen lobban lángra... de ettől nem válogatós, csupán nem mindegyik  gyufaárus tudja megfelelően a kis fadarabot a doboz vörösfoszforos oldalához dörzsölni (ahhoz sárga foszfornak kellene lennie az oldalán, hogy minden és mindenki  lángba boruljon, de mint tudjuk, az veszélyes, így már azt is betiltották! :-))

Viszont semmiképp sem reménytelen... Sosem hittem abban, hogy létezik olyan ember, akin nem lehet megpendíteni a húrokat. Valaki nemrégiben megkérdezte tőlem, hogy tudom-e, mi tudná kiváltani belőlem a szerelem, vagy "lila köd-hatást"?

Még magam is meglepődtem, hogy kis gondolkodás után határozottan rávágtam, hogy tudom....de arra a kérdésre már nem válaszoltam, hogy mi lenne az?!! Még neki sem... ez az én "kulisszatitkom" marad ;-)

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr598126454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása