Nem csaltam meg, de megtehettem volna

2016. január 19. 07:34 - csajokespasik

„Nem tudom, mióta tart köztetek a Nagy Szerelem, tart-e még, de már nem is érdekel. Ha megérte neked mindent beáldozni, ámen” - nyílt levél a volt nőhöz, aki valamiért kényelmesebbnek találta a baráti körből szeretőt választani. Amikor meg akarod tartani a nőt, néha se a ház, se a kutya nem elég.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A baráti körből választani szeretőt a legnagyobb következetlenség, de ez is csak egy nőnek juthat eszébe, mert neki így kényelmes, és mint tudjuk, ők mindig érzelmi alapú döntéseket hoznak.

Én mindent megadtam neked, semmiben nem szenvedtél hiányt. Semmiért nem kellett küzdened. Házat építettem neked, szép kerted volt, úgy járhattál, mint egy hercegnő. Gürcöltem minden nap, hogy neked boldog életed legyen. Ha nem volt kedved egy kis szexhez, nem maceráltalak, elfogadtam. Amikor ez az állapot 1 hónapon át tartott, szintén kussoltam, nem fordultam más nőhöz, nem csaltalak meg – pedig megtehettem volna.

Nem zavartalak el dolgozni, mert tudtam, hogy az érzékeny, különleges világfelfogásod és a túl kifinomult szellemed, bárminemű tevékenységre alkalmatlan, amiért bárki is pénzt adna.

Nem baj.

Két kutyust akartál, kaptál két kutyust. Szétrágták a dolgaimat, nem bántottalak érte. Ha étterembe akartál menni, mentünk. Ha moziba, akkor moziba. Bármire tartottál igényt, megkaptad. Az anyukád mindezek ellenére egy hulladéknak tart a mai napig.

Remélem, az új férfi valóra váltja az álmaidat, amiket én nem tudtam.

Bátor vagy, hogy egy olyan hapsit szúrtál ki, akit ismerek. Mit gondoltál, meddig maradhat titokban? Nem tudom, mióta tart köztetek a Nagy Szerelem, tart-e még, de már nem is érdekel. Ha megérte neked mindent beáldozni, ámen.

Ebben a történetben én voltam a naiv hülye, nem ő. Bár lehet, hogy én jártam jól.

Közhelyes voltam, tudom, DE sajnos egy közhelyes szituációban kevesen képesek nem közhelyesek lenni!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr488284620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása