Mindenki csak magával van elfoglalva

2023. április 27. 07:42 - csajokespasik

       

               Levélírónk szerint sokan csak beleerőltetik magukat a kapcsolati elvárásokba, csak hogy társhoz jussanak, eleinte lelkesen, aztán tűrnek, végül leeresztenek, amikor kiderül számukra, hogy ez mégse olyan jó buli. Aztán már csak a kísértésre várnak, egy helyzetre, ahol jön majd valami új. Egy komoly kapcsolat törékeny, így az se meglepetés, ha minden évekig működik, úgy érezzük, beérkeztünk, aztán hirtelen történik valami.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Volt egy kisebb beszélgetés nem rég köztem és a barátom közt.
Ha valaki olyannal tart régóta kapcsolatot mellettem, akibe régebben szerelmes volt, de nem jött össze, az elég nyugtalanító, hiszen az érzelem nyilván nem múlt el, végül is azért tartja a kapcsolatot vele. Nála ez a helyzet. És egy elég csinos lányról beszélünk. Nem azt követeltem, hogy örökre felejtse el, ilyen nem vagyok, csak annyit, hogy ne napi szinten dumáljanak. Nem értem meg, mert ha nekem nem teljesült be egy viszony olyannal, akit szerettem volna, soha nem tartanám vele a kapcsolatot. Mert egyszerűen nem esne jól és azzal szemben sem tisztességes, akivel épp vagyok. A barátom elég szabadgondolkodású sok mindenben, de itt egy másik példa, hogy mennyire:        

       

               Egyik barátnőm összeállt egy bohém, girnyó, narcisztikus sráccal, aki néha feminin pózokba vágja magát - amikor először láttam, nekem az első benyomásom róla rögtön az volt, hogy szerintem nem csak a lányokat szereti... Azért nem értem, mert nem szorul rá, hogy egy ilyet elviseljen, kaphatna ezerszer jobbat. Kínos helyzetekbe hozza, de nagyon laza, nem tud köszönni, de én csak a beszólásai miatt is szakítanék vele, még akkor is, ha csak viccből mondja. Azért van vele, mert őt sajnos vonzzák az ilyenek, valamiért érdekesnek találja őket, beengedte magához. Annyit tudok róla, hogy alkalmi munkából van pénze, de tudom, hogy a javát a csaja állja a költségeknek. Ezt is nagyon megalázónak érezném fordított esetben, nem tűrném el. És ennek kapcsán megkérdeztem a barátomat, hogyan látja. Szerinte ez teljesen rendben van, mert biztos van olyan oldala is a kapcsolatuknak, amit nem ismerünk - de amit meg igen, nekem az is elég lenne ahhoz, hogy dobjam. Szóval, mentegette. Megértette.

Azt vettem észre, hogy a mai világban mindenki csak magával van elfoglalva. Hogy elsősorban ő a fontos, az ő igényei, és minden csak neki legyen jó. A látásmódja is ennek megfelelő. Nem azt mondom, hogy mindenben egyeznünk kell, sok mindent máshogy csinálunk, én pl. nem szeretek csavarogni, ő igen, én nem szeretek ebéd után lustálkodni, ő igen, de ezek mind kis problémák. Ha a párom mások előtt megalázna engem a viselkedésével, az egy teljesen más dolog. Mi úgy jöttünk össze, hogy komolyat és hosszútávút kerestünk, és nála nem is az van, mint sok más pasinál, akik sokszor csak beleerőltetik magukat elvárásokba, csak hogy társhoz jussanak, meg szexhez, és csak nyelnek mellette, aztán leeresztenek, amikor kiderül számukra, hogy ez mégse olyan jó buli nekik, végül csak a kísértésre várnak, egy helyzetre, ahol jön majd valami új. Egy komoly kapcsolat törékeny, így az se meglepetés, ha minden évekig működik, úgy érezzük, megtaláltuk végre azt, akivel leélhetjük az életünk, aztán hirtelen történik valami.         

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2818111740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.04.27. 11:58:56

"aztán hirtelen történik valami."
De miiii!!???
Mi történiiiiiiiiiiik????????????
Pont most lett volna izgalmas ez a lapos szöveg és máris vége.

God Harald 2023.04.27. 15:24:21

@Lorrh: pont ugyanaz történik, mint a viccben, amikor a riporter megkérdezi az öreg parasztot, hogy mit látott a rendkívüli parajelenségből?
- Megyek, megyek…kurvasötét van. Megyek tovább…kurvasötét van. Egyszercsak miapicsa?!…majd kurvasötét van.

VOGAben 2023.04.27. 18:35:46

"Nem azt mondom, hogy mindenben egyeznünk kell, sok mindent máshogy csinálunk, én pl. nem szeretek csavarogni, ő igen, én nem szeretek ebéd után lustálkodni, ő igen..." Magyarán pont még a közös szabadidejükben sem passzolnak. Hahaha. A hapsinak kényelmes ez, az otthon gubbasztó nő meg még ragaszkodik is a monogám mániájához. Az ilyenek szoktak az első nyaralásuk alatt szakítani. Az ilyen zsibbasztó rémálomból kilép a kicsit is életképesebb...

antisocialnetworkagain 2023.04.28. 04:48:56

"Azt vettem észre, hogy a mai világban mindenki csak magával van elfoglalva."
Hát bzd+ mindenkiből csak egy van, a többiek vannak sokan. Hát már miért kellene mindenki mással törődni ? Ejj te!

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.04.28. 13:49:46

Inkább kérjük a mesterséges intelligenciát. AI ennél különb irományokat rittyent 10 másodperc alatt.

body_andras 2023.04.28. 19:16:52

@Lorrh: tudod van az a mém amikor a csoki gorilla elmerül a fazék forró tejben, és még mondani szeretne valamit

body_andras 2023.04.28. 19:22:06

@Lesbőltámadó Szárítókötél: megkértem a chat gpt-t hogy fogalmazza újra ezt a szöveget. egy az egyben ugyanazt komponálta.

2023.05.12. 08:11:05

Én is jobban örülnék neki ha mindenki velem lenne elfoglalva... Az élet nem habos torta....
süti beállítások módosítása