A hűség szót többet ne használd

2016. április 20. 07:31 - csajokespasik

„Magadnak is hazudsz, erről szól az életed, két vállalkozást vágtál taccsra, mert számlákkal ügyeskedtél” – lírai beszámoló egy tönkrement kapcsolatról és egy kiderült félrelépésről. Melyik pasi tudna ellenállni annak, amikor egy nála jóval ifjabb nő szerelmet vall neki?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

...Időt kértél, adtam. ...Újabb esélyt kértél, adtam. „Dehogy tetszik az a Másik, rémeket látsz, csak barátok vagyunk” - mondtad korábban, de valahogy mégis az ágyában kötöttél ki, a születésnapom előtt 2 nappal... Mondod, büszke vagy rám, és nálam elszakadt a cérna. Azt mondod, megint hallucinálok, hiszen csak egyszer történt meg... Mert a nők már csak ilyenek. Egy normális nő elnézi az ilyesmit – mondod (és reméled). Szerinted az az ideális barátnő, akit be lehet csapni és mindent elhisz, amit a f*szija mond neki, kérdés nélkül...

...Remélem, találsz majd egy ilyen nőt. Vannak.

Igen... kértem, hogy ne hívd többet azt a Másikat. Jó-jó-jó - mondod.

Persze, hogy téged nem zavar a közelsége ! Ezt ne mondd többet. Ez nem érv. A csaj szerelmet is vallott neked. Persze, hogy nem pereg le csak úgy rólad, melyik férfi ne esne ettől hasra? Az nem is férfi. Te csak fizikailag szakítottál vele (ha). Azt mondod, én kellek, csak én...Miért nem hiszem el? És ha tényleg csak én kellek, akkor mit akarsz a Másiktól? Csak egy kósza szex? Egy levezető dugás és jössz haza kajálni? Az mindjárt más...

Magadnak is hazudsz, erről szól az életed, két vállalkozást vágtál taccsra, mert számlákkal ügyeskedtél. A szerelmi életedet sem kezeled ügyesebben. Mert nem vagy rá képes. Semmiből nem tanulsz.

...Nem kiabáltam, te se kiabálj. Főleg akkor ne emeld fel a hangodat, amikor azt mondod: „Én semmiről sem tehetek, egyszerűen megtörtént” - ez az a mondat, amit a lehető leghalkabban kéne mondani, vagy inkább sehogy sem. Nem zavar, hogy a kislány sokkal fiatalabb? Dehogy zavar, ellenkezőleg...

Azt mondtad, túlzásokba esem, butának neveztél, mert téged büntetlek... Hát ki rakta be a kukacát abba a Másikba?

Veszekedés.

„Mert te élvezed a veszekedést”

Én hülye.

Kellek neki.

Mire?

Nekem mindegy,

Neked mindegy,

Mondd meg neki (durván vagy finoman), amíg nem jut el a Másik tudatáig, hogy kettőtöknek nincs jövője. Miattad. Én óvom őt tőled.

Ne sms-ben,

ne chat-en,

leülsz és megmondod neki személyesen.

Én elhiszem, hogy ez egy sz*r helyzet, és kiborít.

Engem is kiborít.

De te kreáltad.

Én is fel tudom húzni magam.

Én is fel tudom emelni a hangom.

Mindegy, hogy mész vagy maradsz. Csak a hűség szót többet ne használd.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr988646436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása