Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy buta nő még szexre sem kéne

2016. április 21. 07:31 - csajokespasik

Levélírónk arról panaszkodik, hogy a legtöbb 30 alatti nővel már nem tud elbeszélgetni a felszínes témákon túl semmiről. Rendszerint ő utasítja vissza a jelentkezőket, ha nem ütik meg a mércét. Azon töpreng, hogy inkább idősebbekkel kéne próbálkoznia.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv!

26 éves heteroszexuális férfi vagyok.

Nem gondolom magam az átlagnál többnek, érettebbnek, se műveltebbnek, de rendesen zavar, amikor a legtöbb 30 alatti nővel már nem lehet elbeszélgetni a felszínes témákon kívül semmiről. Netes baromságok, divat, sztárok, bulik ... ennyi, ezek egyáltalán nem érdekelnek. Alapvető filmekről nem lehet velük beszélni, mert a Step up-nál megrekedt náluk a filmkultúra. Nem lenézésből, de egy ilyen nővel ki, mit tud kezdeni? Lefeküdni sem tudnék vele, mert ha intellektuálisan nem vonz, akkor máshogy sem. Úgy érezném, mintha visszaélnék a helyzetével és kihasználnám csak.

Nem tudnék vele semmilyen testi kontaktust elképzelni. Ennél azért jobban tisztelem a nőket.

Szeretem a történelmet és a magyar őstörténet-kutatást, de ezeket a témákat nyilván nem velük fogom megbeszélni, nem is várom el, hogy vágja... csak egy alapvető érdeklődést, ami értelmes és hasznos irányba visz. Vannak elvárásaim, de nem érzem őket teljesíthetetlennek. Igazából nem is kéne ezeknek elvárásoknak lenni, mert természetesnek venné az ember. Úgy vagyok vele, hogy ha valamit csinálok, azt szeretem jól csinálni. Úgy gondoltam, hogy az élet egyéb területein jó vagyok, ebben nem, mindenben nem lehet, és akkor erről ennyit. Eleve nem hiszem, hogy nekem kéne változnom. … de igyekszem tanulni mindenből. Rendszerint én utasítom vissza őket, mert hát, nem ütötték meg azt a minimális elvárási szintet sem. Lehet, hogy idősebbekkel kéne próbálkozni.

Nem vagyok antiszoc, introvertált sem, de már nem szívesen megyek felszínes emberek közé, még barátilag sem. Időpazarlás. Fogadjam el, hogy ilyen vagyok / és ilyen a világ. Adjam lejjebb ezt az igényemet ?

Köszönöm a reakciókat.

(Bírom a kritikát)

 
Szólj hozzá!
Címkék: szex csajok panasz

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr78649038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása