Fedezd fel a női oldalad!

2016. június 09. 07:35 - csajokespasik

„Lehet, hogy van olyan „férfi”, akivel egy nő el tud csevegni nőcis témákról, szemöldökszedésről, meg kozmetikai zselékről, de az nekem pont a férfiatlansággal egyenlő” – mit jelent egy heteroszexuális férfi esetében a női oldal fejlesztése? Posztolónkat arra kérte a barátnője, hogy fedezze fel önnön női oldalát, ám erre képtelen.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv! 32 éves vagyok, férfi. A barátnőm 27 éves, februárban ismerkedtem meg vele. Sokat leveleztünk, végül én írtam neki, hogy már nagyon szeretnék vele találkozni, komolyan látni, megismerni. Találkoztunk. Visszafogott és értelmes. Azt mondta, vannak rossz tulajdonságai is, mire én: nekem is. Ez az őszintesége szimpatikus volt, noha nem fejtette ki, mik azok a rossz tulajdonságok. Azóta együtt vagyunk, de az összeköltözés még odébb lesz (ha lesz). Most ő egy csodálatos időszakát éli, nemrég ment vissza a volt munkahelyére, és talán onnan szedte fel ezt az új eszmét, amiről mindjárt szó lesz.

Azt mondta, rájött, hogy én túl férfias gondolkodású vagyok és sokat fejlődhetnék, ha felfedezném a női oldalam, mert minden férfinak van. Hát, nekem nincs. Szerinte annak a bizonyítéka a női oldal csökevényes megléte, hogy mi is adunk magunkra valamilyen szinten, mosakszunk, borotválkozunk és levágjuk a körmünket, keressük a komfortot...
Hasonló szöveget már hallottam korábban is, meg úgy is, hogy mások mesélték. Van egy meleg ismerősöm, és ha vele vagyunk társaságban, és jönnek nők is, ő meg előadja magát, mindegyik tocsog érte, és tőlem kérdik, ki ő, van-e valakije, meleg, vagy csak úgy csinál? És mondom, hogy az. Erre ők: - Milyen kár érte... - pedig nem néz ki jól egyáltalán, de a női oldala az megvan...
Tényleg ilyen pasik kellenek a nőknek??

Én nem értek a színekhez, a ruhákhoz, csak tiszta legyen, nem érdekel, merre tart a divat, azt veszem, amit a többség hord, dezodorból azt vásárolom, ami először a kezembe akad a boltban... Mégse tartom magam ősembernek. A metrosex izéktől meg kiráz a hideg.

Lehet, hogy van olyan „férfi”, akivel egy nő el tud csevegni nőcis témákról, szemöldökszedésről, meg kozmetikai zselékről, de az nekem pont a férfiatlansággal egyenlő.

Nekem már késő változtatni és nem is tudnék / nem is akarok. Eljátszani sem tudnám, mert az hazugság lenne, még akkor is, ha a tétje az, hogy megtartsam őt. Lehet, hogy egy olyan férfival, akiben a kidolgozott női oldal működik, jól elcsevegnek, de hogy az ágyban nem lesz minden tökéletes, az borítékolható, hiszen oda 100% férfi kell. A női oldalú férfi nem tudom mit csinálna, ha lerobban a kocsid, vagy ki kell festeni a konyhát, mert az bizony mocskos meló, nem beszélve a konyhai duguláselhárításról. Lehet, hogy pár nő Hummer-limuzinos lánykérésről álmodik, és lehet, hogy a női lelkű férfi meg is valósítja nekik, én biztos képtelen lennék rá.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr298793994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása