Az ideális nő kerüli a celeb-világot

2016. június 10. 07:34 - csajokespasik

… továbbá: imádja a gyerekeket, nem lóg a Facebook-on és tudja, hogy a pénz nem minden. Nem páva, nem sznob és tud konfrontálódni. Szinte bármilyen helyzetben kiáll a párjáért, s tabut nem ismerve imádja a szexet... - mindez csak a jéghegy csúcsa. Masszív elvárásgyűjtemény 2016-ban.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok!

Ezt muszáj megosztanom valakivel. Még hogy a nőknek vannak magas elvárásaik? Ezt egy társkereső oldalról másolom be szóról-szóra...No comment!

"Amit itt olvasni fogsz, az nem lesz egyszerű, de muszáj leírnom. Nem stilizálom túl, nyers lesz. És ez csak egy része annak, ami a fejemben van.

Kb. Őt keresem :

- Nem lóg állandóan Facebook-on és nem függ az fb idealizált világától.

- Nem csipog 10 percenként a mobilja és nem kapkodja percenként elő, hogy vajon jött e új viber vagy messenger üzenet, amit esetleg nem hallott meg.

- Amikor együtt vagyunk egy meghitt helyzetben, pl. átkaroljuk egymást, nem kezd el mobilozni mert tudja, hogy ez tiszteletlenség.

- Tudja, hogy hogyan működik egy párkapcsolat, mit kell és tud beleadni

- Ismeri az igényeit

- Ismeri saját magát, érzelmi mechanizmusát. Volt már a fellegekben, de a padlón is

- Tapasztalt és érett személyiség, ami a stílusban is megmutatkozik

- Nincs érzelmi játszma és hatalmi harc, hanem őszinteség és beszélgetés van

- Nincs hiszti

- Szép, sportos alak, de nincs fitness attitűd, nem nyávog és nem azt nézi, hogy „juj, a Rubint Rékának tényleg feszes-e a melle”

- Messze elkerüli a celeb-világot és az efféle műsorokat, mert tudja, hogy az nem a valóság és semmilyen értéket nem képvisel.

- Céltudatos, magas önismerettel rendelkezik

- Érzelmes, intelligens

- Nem fb selfiben találja meg, illetve fejezi ki önmagát, nem fb-n keres önigazolást, illetve elismerő szavakat azért, mert önértékelési zavarral küzd

- Nem páva, nem sznob. Nem hangsúlyozza túl az öltözködést, mert tudja, hogy ez csak külső és nem akar takarni, kompenzálni személyiségbéli hiányosságokat. És ez nem azt jelenti, hogy ne legyen nőies és csinos

- Minimum 170 cm és 55-60 kg.

- Lehetőleg hosszú barna haj, barna szem, formás kerek popsi, ápolt és szép kezek, ujjak

- Nem kell ismerni a kvantumfizikát, de azért tudja, hogy a nap körül keringenek a bolygók.

- Nyitott az újra.

- Nem 100-al éli az életet, lehiggadt már, nem keresi az állandó bulizást. Ez a higgadtság bölcsességgel, kiegyensúlyozottsággal társul, ami a férfit lenyűgözi. Persze azért elmegy a barátaival, vagy a párjával szórakozni alkalmanként.

- Tudja, hogy egy párkapcsolat két emberen múlik, ezért mindkét félnek bele kell adnia, idomulni kell. Viszont azt is tudja, hogy mi az a pár dolog, amiben biztos nem tud engedni és ami feltétlen szükséges az egységben, hogy mégis önmaga maradjon.

- Nem fél a szerelemtől, nem fél odaadni magát vagy átadni magát az érzéseknek. Tudja, hogy ez kiszolgáltatottság, de a szerelem ilyen. Megbízik a partnerében. Tudja, hogy a bizalmat a másik fél építi fel a cselekedeteivel, döntéseivel, viselkedésével.

- Ki meri mondani és mutatni az érzéseit. Azt is, ha valami rosszul esett neki, mert tudja, hogy a párjának elmondhatja, nem él vele vissza.

- Van terve és tudja is, hogy hogyan valósítsa meg

- Tudja kezelni a pénzt, nem folyik ki a keze közül

- Nem függ a szüleitől, sem anyagilag sem érzelmileg. Ez azt jelenti, hogy ki mer állni az elveiért a szüleivel szemben is.

- Képes önállóan élni és saját családot, otthont kialakítani - Imádja a gyerekeket, érti a poroszos iskolarendszer hátrányait. Ha azt mondom Vekerdy Tamás, Bagdi Emőke akkor tudja, miről beszélek és mosolyog rám.

- Tudja, hogy kell a pénz, de bőven nem minden.

- Mer és tud konfrontálódni, de ezt próbálja nem tiszta érzelmi alapon csinálni, hanem ésszel és érvekkel. Higgadtan.

- Kiáll a párjáért szinte bármilyen helyzetben

- Imádja a szexet, szinte nincs tabu. Ismeri a saját testét

- Szereti a vidéki életet, szeretne ott lakni (BP közelében)

Természetesen ezek csak pontok, a villámnak be kell csapnia. Azt gondolom, hogy a fentiek inkább a bőven a 30+ korosztályt célozzák a megfelelő élettapasztalat miatt, de persze nem kizárólagosan."  

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr218796666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása