Egy 30-as csaj és az ismerkedés

2024. április 04. 07:41 - csajokespasik

       

               Posztolónk abban hisz, hogy az előzetes levelezés csak kedvcsináló az első randihoz, minden más úgyis csak személyesen dől el. Ezért sürgeti minél hamarabb az első találkozót, még akkor is, ha a pasik mindebből téves következtetéseket vonnak le.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Kedves blog,
Én egy harmincas nő vagyok, és újra az ismerkedés világába kényszerültem. Nagy meglepetések nem értek, de azért még mindig nem sima az út. Egy pasi ezt írta: „ - a 30as nők esetében megértem, ha türelmetlenek, hiszen már anyakorúak, más szempontjaik vannak.” Mindezt arra, amikor azt javasoltam, hogy három hét levelezés elég, találkozzunk mihamarabb, és az döntsön. De emiatt a mondat miatt én építettem le a dolgot. Azon, ha tenyészkancának gondol, akit egy cél motivál, a személyes találkozó sem fog változtatni.        

       

               Amúgy azt nem írtam meg neki, hogy még nem tervezek gyereket, mert ahhoz egy megbízható valakit kéne találni először. Ő meg minden előzmény nélkül írta ezt. Biztos ki tudta volna magyarázkodni, de ennyiben hagytam.
Azért óvatos vagyok, mert az egyik pasi, akit szintén leszereltem, olyan volt, hogy egyik nap szerelmet vallott, a másik nap mindennek elhordta a nőket, aztán megint kedves volt, ...nem vicc, ezt egymás után, aztán másnap mintha mise történt volna.
Kit is keresek? ... Úgy vagyok vele, hogy a személyes találkozón dől el minden, ami meg előtte történik, csak egy kedvcsináló magához az első talihoz. És még ott sincs semmi ígéret, semmi elköteleződés. Nem tudom, ez miért baj?          

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4718370467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetworkagain 2024.04.04. 16:25:07

Milyen mise történt másnap?

God Harald 2024.04.04. 20:02:34

Lehet némi igazságod. Ismertem egy nőt, neki 3 kritériuma volt:
1. Emberileg legyen elfogadható. Ennek kiderítésére volt pár hét levelezés, barátnő fílinggel.
2. Legyen ihlete dugni az illetővel. Személyes randi, előjátékszerű cicázással. Ha ez is stimmelt, akkor:
3. Dugáspróba. Ha az illető rendesen teljesített, akkor kinevezte határozatlan időre, ha viszont a jelölt elslendriánkodta az eseményt, akkor fel is út, le is út. Pótvizsga nem volt!
A bunkóknak, az álomfarok reményében, az első tételből jelentős kedvezményt adott!:)))

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.05. 03:10:09

"De emiatt a mondat miatt én építettem le a dolgot."

Én a fenti mondathan lévő durva helyesírási hiba miatt mondtam volna le.

"még nem tervezek gyereket"

Nem is szabad elsietni. Ma már kellő hormonkezeléssel a hatvanasok is szülhetnek, szóval bőven van időd keresni a megfelelőt.
süti beállítások módosítása