Ha gyermeked van, romlanak az esélyeid?

2016. szeptember 13. 07:54 - csajokespasik

A nők idővel egyre komolyabb kapcsolatot szeretnének, ám a tapasztalat sajnos azt mutatja, hogy bizony lejjebb kell adni az igényeket a pasi kinézetére vonatkozóan. Posztolónk azt is megkapta, hogy csak magát ámítja, mert neki valójában csak a Jó pasi/ Ingyen szex- felállás kell.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Jó reggelt!

34 éves, elvált nő vagyok, egy gyermekkel. Egy másik helyen megkaptam azt, hogy ha ennyire válogatós vagyok, miért nem nyugszom bele az egyedüllétbe? Nos, mert egy nő sokkal nehezebben birkózik meg a magánnyal, mint egy férfi. Ha gyereked van, jelentősen romlanak az esélyeid, vagy már csak a nagyon kiéhezettnek kellesz. Ami pedig a „válogatósságomat” illeti, valószínűleg abból vonták le a következtetést, amikor azt írtam, hogy általában a nálam jóval fiatalabbak érdeklődését keltem fel, tőlük kapok leveleket, de nekik megmondom, hogy nem látok abban sok jövőt, ha legalább egy tízes van köztünk.

Arról nem is beszélve, hogy egy fiatalabb csak ki akarja próbálni a tapasztaltabbat és nem gondolkodik benne hosszú távon. Én legalábbis nem tudok a környezetemben olyan kapcsolatot, ahol a férfi jelentősen fiatalabb a nőnél és működik.

Fordított esetben, ha a férfi az idősebb, az valóban működik. Nem hiszem, hogy ezzel az elvárással olyan magasra raktam volna másoknak a lécet, hogy az már reménytelen. A szex persze fontos, de nem az első, nem szexkapcsolatot szeretnék, nem is egy instant pasi kell, aki mindenben profi, hanem egy Társ. Épp ezért a 19 éves fiúval nem nagyon tudok mit kezdeni, hogy az mindkettőnknek jó legyen. Ha letagadnám a gyerekemet, nagyjából megtriplázódnának az esélyeim, de ez az első, amit közlök a delikvenssel.

Természetesen van egy kép a fejemben, mert annak lennie kell, mert akkor az lenne a baj, hogy nem tudom, mit akarok, és ami jut, az persze, hogy nem fog megfelelni... (legyen velem egyidős, független és odaadó) de ezek csupán elvárások és nem számokba szedett követelmények. A nők idővel egyre komolyabb kapcsolatot szeretnének és az nem jó, hogyha minél komolyabb elkötelezettséget szeretnének, annál lejjebb kell adniuk az igényeiket a külsőt illetően.

Azt is megkaptam, hogy magamat ámítom, nekem valójában csak a Jó pasi/ Ingyen szex- felállás kell. Annyira bírom, amikor pár sorból valaki simán egyöntetű következtetést és ítéletet hoz egy idegen emberről! Az ő életük biztos fenékig tejfel és minden téren szuper.

Azt is írták, hogy házasságra akármelyik átlagos Gipsz Jakabot el tudom kapni... - most ez úgy hangzott, mintha én lennék a fekete özvegy, aki életvitelszerűen fogyasztja a férfiakat... „Elkapni”... - ez is szép szó: elkapni a náthát szokták, meg a bűnözőket. Senkit nem akarok rávenni arra, amit nem akar.

Tehát most itt vagyok és őszintén érdekelne a Ti véleményetek is, esetleg olyanok tapasztalatai, akik hasonló cipőben járnak.

A.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr411701305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása