Néhány nő nem tudja, hogy túlsúlyos

2016. november 04. 07:55 - csajokespasik

„Ha nagyon muszáj, persze, hogy le tudnék feküdni egy testes nővel, de a hangsúly itt a „ha nagyon muszáj” -on van” - ha egy nő nem küld magáról egész alakos fotót, akkor egy úriembernek ilyenkor illik bekérni egyet? Posztolónk nem kedveli a testesebb nőket, pedig mostanában tapadnak rá. A visszautasításkor igyekszik diplomatikus lenni, és ez a művelet néha felér egy bűvészmutatvánnyal.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ma biztos megkapom a magamét az esetlegesen érintett hölgyektől, de ahogy Esterházy P. mondta egykor: merjük használni a szavakat. Tudom, hogy vannak férfiak, akiknek a testes nő a fétise, de engem sosem vonzottak, és most finoman fogalmaztam. Nem irtózom tőlük, csak nem indítanak el bennem semmit. Számomra legalábbis a túlsúlyos nőkből hiányzik az a kecsesség és báj, az arányoknak az az összhangja, amit én egy nőtől várok. Ahányat csak ismertem, emberileg mind különb volt, mint a formásabbak – de több nem lett. Persze lehet, hogy csak a hátrányaikat próbálták ellensúlyozni egy jó stílussal és kedvességgel, figyelmességgel.

Mondják, hogy a szépség belülről fakad. Azért ezzel is vitatkoznék.

A másik ok, hogy én nem vagyok egy nagy termet és ha egy nálam nagyobb nővel vagyok együtt, akkor nem érzem magam, úgymond: felül.

Azt látom, hogy a valóság nem mindig vonatkozik a túlsúlyos nőkre, sem annak a ténynek a tudomásul vétele, hogy bizony fölösleg van. Én mégis bejövök nekik, mert a neten is sokat botlok beléjük és személyesen is próbálkoztak már. Olyankor én a tőlem telhető legfigyelmesebb udvariassággal utasítom vissza őket (pl. foglalt vagyok), gyakran nem értik, miért a kosár, de a valódi miértet azt nem mertem még mondani egynek sem ... : D

Nemrégiben levelezésbe kezdtem egy hasonló adottságú hölggyel, mint később kiderült. Már az elején feltűnhetett volna, hogy milyen elmosódottak a fotói. Egyetlen egész alakos képet sem rakott fel magáról, s a többi is olyan benyomást keltett, mintha rossz lenne a gép beállítása. Az internetes ismerkedés közben mindig jobbra számítunk, zakatol a fantázia és nőnek az elvárások. Csak a valóság ne lenne. Próbálok nem rágyógyulni a virtuális dolgokra, de később már beletörődve vettem tudomásul bizonyos tényeket, ha azt látom, hogy fontos részletek maradtak le a képekről. Találkozáskor fel szoktam készülni a legrosszabbra, de a legjobbra is. Három-négy ilyen randiban volt részem, de a fatörzs vastagságú combok minden vágyamat elaltatják. És persze, hogy az első randin már tervez az ember és éppen ezért ott és akkor eldönti, szeretne-e folytatást. Ez mindenkinél így van, nem mondtam újdonságot. De hogy csalódottságom ne üljön ki már az első pillanatban az arcomra, edzenem kell magam. Inni nem merek, mert bár a sör megnyugtat, viszont megvan az a tulajdonsága is, hogy még az előnytelen külsejű nőket is feljavítja.

Őszintén próbálok legalább egy szexepilt felfedezni rajta, közben egy arcizmom sem rezdül. Persze nem leplezhetem előtte, hogy nem a típusom, másnapi levelekben már írom ezt. És így kétségbe vonják, van-e értelme folytatni ilyen keretek között. Nekem sokáig szokatlan volt, hogy egy nőt én utasítok vissza, de az utóbbi években sokkal találkozom. És nincs pofám a levelezésnél olyan taplóul írni: hogy „figyejjé má, nincs olyan fotód, amin egész alakosan rajta vagy?”

Küld, amit küld, látok, amit látok. Egy első találkozón amúgy sincs elköteleződés. Sértődés – az lehet. Megbántani sem akarom őket. Nekem az is szempont, hogy ne egy tahó vagy férfi-soviniszta emlékét hagyjam magam mögött. Diplomatikus vagyok és a szövegem néha felér egy bűvészmutatvánnyal.

Ha nagyon muszáj, persze, hogy le tudnék feküdni egy testes nővel, de a hangsúly itt a „ha nagyon muszáj” -on van. És egyelőre még nem tartok ott.

Élvezni akarom a kapcsolatot, tehát olyat választok, aki teljesen bejön, és nem fűz mítoszokat saját maga köré, és van önkritikája.

Néha úgy tűnik nekem, hogy pár nő nem tudja, hogy kövér, vagy nem hiszi el, vagy nem tartja magát annak. Pedig azt mondják, hogy egy nő sosem elégedett az alakjával.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2011928957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása