Nézzen csak hülyének, ha jólesik

2016. december 01. 07:40 - csajokespasik

„Ha két vasat tartok a tűzbe, ahhoz több térre van szükségem” - a barátnő a konyhában nem találja fel magát, pedig amúgy sem tesz sokat ezért a kapcsolatért. Posztolónk nem érzi, hogy szükség lenne rá, azt viszont határozottan tudja, hogy a nő nagyon szereti, ha őt szolgálják ki. A pasi még sosem ismerkedett másokkal úgy, hogy közben kapcsolatban volt. Lehet, hogy itt az ideje?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Van egy nő az életemben, immár 8 hónapja, akit még mindig nehezen tudok barátnőnek nevezni. 1 hónapja lakik nálam. Nem melózik, szerintem a szüleitől kap némi zsebpénzt (26 éves) előtte valami boltban dolgozott, ahogy mesélte. Mióta nálam él (igazából félig otthon, félig nálam) nem csinál nagyon semmit, ha azt mondom, menjünk el valahova, vagy találkozzunk, vagy csak jöjjön fel, azt mondja, most nincs pénze, majd megyünk máskor.

De mégis új ruhákat fedezek fel rajta, és tudom, hogy kb. mennyibe kerültek, de nem jegyzem meg neki. Lehet, azt hiszi, hogy egy pasi úgysem ért a női márkákhoz. Annyira azért értek, hogy vágjam, hogy a parfümjét sem a Kőbányai piacról szerzi be 799-ért... nézzen csak hülyének, ha jólesik. Ha nálam van, gépezik vagy hever a tévé előtt, mint egy kamaszlány. Egyszer bemutattam neki a konyhámat. Nem azt vártam tőle, hogy egyből nekiessen a sütőnek, csak azt akartam megmutatni neki, hogy nézd, én férfiként azért össze tudok dobni pár fogást. Nem érdekelte a dolog. Macerás, maszatos.

Nem sokat tesz az ügyünkért. Nem érzem, hogy kellek neki. A lényeg a lényeg, főleg azt szereti, ha én szolgálom ki őt. És ehhez tán az elődeim szoktatták hozzá...

Számomra nagyon fontos, hogy a párom 100%-osan kívánjon engem az ágyban, és az élet egyéb területein is legalább ilyen arányban érezze fontosnak a jelenlétét. Ha nem így van, azt megérzem, és az ágyban sem tudok teljesíteni, ami persze (a kudarc) az én bűnöm lesz, nem a nőé.

Tegye oda magát, önként és szívesen. Nem tudom, mit lát bennem, nem vagyok fontos ember, sosem volt névjegykártyám, kocsim már nincs... Lehet, hogy csak fűtést meg kaját lát bennem...

Soha nem csináltam olyat, hogy kapcsolaton belül másokkal ismerkedtem, nem tisztességes, fordított esetben is inkább őszinteséget várok.

Viszont már nem sokra tartom őt, melynek oka, hogy azt érzem, ő sem engem. Viszont most van egy hölgy, akivel régóta kerülgetjük egymást, és ő most szabad. Találkoztunk. Mindig is kijöttünk egymással. Vele lenni egy különleges alkalom, mert ő egy különleges valaki. Szeretjük egymás társaságát. Még nem volt köztünk eddig semmi, de már azon gondolkodom, hogyha lesz is valami, mi legyen a jelenlegivel?

Azt a tanácsot kaptam, hogy előbb feküdjünk le párszor és próbáljuk ki egymást, mert addig a biztosat eldobni a bizonytalanért, nem okos. Ez a variáció meg ellenkezik az elveimmel. Vagy itt az idő feladni őket? Ha két vasat tartok a tűzbe, ahhoz több térre van szükségem. Ami viszont feltűnő lesz neki.

Most egyelőre nem találkozom a Második számú hölggyel. Bízom benne, hogy az Első számúnak még 2017 előtt megváltozik valamelyest a hozzáállása és nem kényszerülök ilyen lépésre.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr10012013668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása