Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem hiszi el, hogy ő is szerethető

2016. december 06. 07:32 - csajokespasik

A barátnőnek nem túl sok az önbizalma, melynek okát Levélírónk a korábbi rossz kapcsolataiban sejti. Pedig egy rendes nőről van szó, aki sokkal többet érdemelne, szeretni lehet és ő is képes viszonozni az érzelmeket, eddig mégis rangján alul választott, még egy börtönviselt hapsi is becsúszott. Posztolónk hiába próbálja magához költöztetni a barátnőt, ő szilárdan eltökélte, hogy nem hagyja el a családi fészket.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Némi tanácsra lenne szükségem: másfél éve van egy barátnőm, ő 29 éves, én 36. Nekem önálló lakásom van, ő viszont még otthon lakik, a szülői házban. Nem akar hozzám költözni, ha ez szóba kerül, mindig van egy kis vita. Olyan helyen lakik, ami úgy 25-30 évvel ezelőtt valóban frekventált és elit helynek számított, de már azóta mindenfélék belakták, a panoráma is megváltozott a sok beépítés miatt. A ház is felújításra szorulna. De ő úgy érzi, olyan helyen van lehetősége élni, ahonnan már csak lefelé lehet költözni és nem szívesen jönne el. Meg a szüleihez is ragaszkodik, illetve ahhoz, hogy ők a mindennapi élete részének maradjanak. És ezt még el is tudnám fogadni. Azonban a háttérben egyéb okot sejtek.

Neki nem túl magas az önbizalmi szintje, és ezt onnan is tudom, ahogy a korábbi kapcsolatairól mesélt, s bár az én szememben tökéletes nő, olyan, aki sokkal többet érdemelne, és akit lehet szeretni, és ő is viszont tud szeretni, korábban mégis rangján alul választott. Vagy egyszerűen csak hagyta, hogy megfűzzék, nem mert válogatni, még egy börtönviselt fazonnal is járt. Nem tudok mire gondolni, csak arra, hogy nem érzi méltónak magát egy minőségi kapcsolatra. Nem hiszi el, hogy ő is szerethető. De ahhoz, hogy ez működjön, otthonról kéne kimozdítanom. Nem örökre elszakítani akarom onnan, de amikor szóba hozom, utána minden apróságon felkapja a vizet.

Egyszer költözött eddig férfihoz, de nem sokáig maradt, mert nem volt jó a kapcsolat: nem a más helyre való költözéssel volt baj akkor sem, de ő valahogy ezt a kettőt kapcsolja össze most, szerintem, és ez alapján tiltakozik. Az otthon nyilván a biztonságot jelenti neki.

Arra alapoz, hogy akikkel eddig együtt volt, az addigi tapasztalatok alapján, én is csak olyan lehetek. De én már egy másik ember vagyok. Szerencsére a korábbi rossz tapasztalatok miatt nem érzi úgy, hogy a szex csak az ösztönlény férfinak fontos, mondhatná simán ezt is, de ebben a tekintetben nincs benne rossz érzés, neki is kell és fontos, élvezi a szexet, és jó vele az ágyban, annyira, hogy kevés korábbi barátnőmmel tudom összehasonlítani.

Csak hogyan győzzem meg, hogy költözzön hozzám, ha minden erővel tiltakozik ellene? Az is megfordult a fejemben, hogy nem mer szólni az anyjának, attól félve, hogy majd azt mondja „látod, a múltkor is hogy jártál”... - és ezzel már ketten is meglőtték a tervet. Valószínűleg tényleg így történne.
Köszönöm a lehetőséget:
György

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9912026677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása