Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csak alkalmi kapcsolat érdekel

2016. december 20. 07:41 - csajokespasik

„Én megmondtam a legelején, hogy mi lesz. Hogy ebben ő nem volt értelmes partner, arról én nem tehetek” - hol ismerkedhetnek manapság az egyedülálló anyák, akik nem tartós kapcsolatban gondolkodnak, hanem kizárólag alkalmiban? Három befuccsolt kapcsolat után Posztolónk végleg kiábrándult a tartós együttélésből, de nem talál olyan férfit, aki ne akarna rögtön beköltözni hozzá.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy Balaton melletti kis településen élek, ebből kifolyólag nem könnyű az ismerkedés, úgy meg főleg nem, hogy egyedül nevelem a gyerekemet. Nehezíti a próbálkozást, hogy nem tartós kapcsolatot keresek, hosszútávra nem kell senki mellém, ha férfimunka van a háznál, akkor van elég segítőkész ember a családban, márha nem győzöm egyedül. A másik, hogy teljesen kiábrándultam már abból, hogy tartósan legyen valakim, ugyanis korábban volt három kapcsolatom, mindhárom évekig tartott és mindhárom nagyon megromlott, alig tudtam belőlük kivergődni. Össze kellett szednem magam, de legalább már tudom, hogy mit szeretnék, illetve, mit nem.

Elfogadtam, hogy valószínűleg így van megírva nekem, ez a sorsom, hogyha belép egy férfi az életembe, és úgy állunk neki, hogy hosszabb távon, és együtt is élünk, akkor hamarosan jönnek a fenyegetések, megszorítások, meg a féltékenykedés, szakítás > barátokon keresztüli üzengetés > emiatt barátok elvesztése... Mindhárom esetben közel így zajlott le.

Azt mondják, meg itt is többen, hogy manapság csak a szexre hajtanak a férfiak, nem akarnak tartósat, de hol vannak ezek a férfiak? Mert én mostanában nem találkoztam ilyenekkel. Csak olyanokkal, akik a harmadik együttlét után be akarnak költözni hozzám! (látják, hogy van egy szép kis házam, érzik, hogy a fővárosi levegő után mennyivel jobb lenne nálam letelepedni). Mert jobban tudják, hogy én mit akarok. Én már nem nagyon hiszek a tartós kapcsolatban, félek tőle. És most így ismerkedni nem tudom, hogy előny-e vagy hátrány.

Legutóbb nyáron volt egy kapcsolatom, jobb híján interneten. Letisztáztam előtte vele, alaposan és nagyon határozottan, hogy csak mi érdekel és mi nem. Megértette. Eljött hozzám egy hétvégére a kocsijával. Együtt töltöttünk két csodálatos napot. Kitettem magamért, kedves és gondoskodó voltam, és nem csak annak mutatkoztam, mert ilyen a természetem. Lehet, hogy erről kéne leszoknom, mert ebbe szeretnek bele, aztán nálam kötnek ki és soha nem akarnak elmenni. Este hazamegy és már ír is, még aznap, úton volt még szerintem, hogy lehet, hogy mégis többet akarna... Mert kezd belém esni.

Utána még két találkozó történt, aztán volt pár megjegyzése, amire azt mondtam, hogy inkább ne jöjjön többet, amiből telefonba ordibálós szakítás lett... Én megmondtam a legelején, hogy mi lesz. Hogy ebben ő nem volt értelmes partner, arról én nem tehetek! Hol ismerkedhet egy, a gyerekét egyedül nevelő nő, olyan rendes, értelmes férfiakkal, akik megértik, mit akarok és mit nem, és ők sem akarnak többet ?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5312059341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása