Miből tudom megállapítani a saját szintemet?

2017. február 07. 07:48 - csajokespasik

„Kijelentette, hogy ő csak külföldiekkel ismerkedik, bár eddig az életben, ha kétszer járt külföldön, akkor is csak Bécsig jutott” - ha valaki elhiszi, hogy X szinten áll, azzal a saját esélyeit rontja, hiszen nem próbálkozik feljebb, legalábbis Levélírónk így véli. Ő is próbálkozott már nem az ő szintjén tartózkodó nőkkel, és be is jött. Akkor a szintelmélet mindezek tükrében légből kapott bulvárfogás?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sokat hallani és olvasni, hogy „mindenki csak a saját szintjén keressen" és próbálom meghatározni, melyik is az én szintem, és milyen lehetőségeim vannak? 26 éves vagyok, férfi, úgy érzem néha, nem vagyok kellő magabiztossággal eleresztve, de azért szorongó sem vagyok. Én így ismerem magam, mások viszont állítják, hogy sokat beszélek és egyáltalán nem szenvedek önbizalomhiányban. Én ezt máshogy érzem, de ez is egy olyan dolog, amit nem én döntök el? A lányoknak bejövök, érdeklődnek, és ha más nem lesz belőle, egy ismeretség mindig. Nem vagyok se túl magas, se túl izmos (átlagos testalkat).

Szerintem az személyenként változó, hogy ki mit tart vonzónak, sok minden közrejátszik, az anyagi helyzetet most direkt nem említeném, mert biztos bedobják majd mások. Próbálom meghatározni az én esélyeimet és határaimat... Miből tudom megállapítani a saját szintemet? Nekem teljesen más képem van magamról, mint másoknak rólam: face-en beszélgettem egy csajjal és a hosszas csevegés, amit el is mentettem egyébként, úgy indul, hogy nem tart szimpatikusnak és a végén mégis az ellenkezője jött le. Most ebből hogy rakom össze a rólam kialakított, valós külső képet, ami életszerű?

Egy ismerős nő kijelentette, hogy ő csak külföldiekkel ismerkedik, bár eddig az életben, ha kétszer járt külföldön, akkor is csak Bécsig jutott. Szóval, nem tudom, ő miben reménykedik és ő melyik szinten látja magát, vagy mások minek tartják őt. Ha külföldi lennék, akkor lenne esélyem nála? Akkor ez egy új színt? Mindegy, csak külföldi legyen... Nagyon tréningezi magát a szintemelésre, bármi is a terve, 23 évesen fogszabályzó, drágább árfekvésű cuccok, meg ilyenek... Tehát az ő önképe nem igazán erős, szerintem. És ezen segít a szintemelés?? Nekem volt egy barátnőm, aki jól nézett ki, mások szerint is megfelelt a mai ideálnak, de a személyisége miatt nem tartott sokáig. Akkor én vonzónak tartottam az arcát és a testét, a többivel volt bajom.

Gyakran látok ellentétpárokat, olyat, hogy nem túl jó pasinak igen jó nője van (vagy éppen fordítva). Erre azt mondják, hogy ez csak a pénz miatt van. Tényleg? A társaságomban erősen megoszlanak a vélemények, ki mit tart vonzónak. Láttam már idősebb és testesebb nőt jóképűnek mondható fickóval. Diszkós csajt rocker típusú férfival, kockának tűnő gyereket igen dögös lánnyal csókolózni. Szóval, nagyon eltérő stílusokat. Sok nő a nála magasabb és súlyosabb férfiakat preferálja. Szerintem itt lehetetlen osztályozni, és ha valaki elhiszi, hogy egy valamilyen szinten áll, saját magát pontozza le, és nem próbálkozik, amikor lehetne, mert nem mer az ilyen légből kapott szabályok miatt. Tehát ezek a megítélt szintek nem is léteznek a gyakorlatban, vagy csak felszínes általánosításban, vagy csak a bulvár oldalakon, mert valamennyire komolyan vehetőnek és hitelesen hangzik...?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr812189942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása