Egy szélhámos majdnem megfűzte a csajomat

2017. március 07. 07:41 - csajokespasik

„Amikor megismertem, egy határozott(nak) és céltudatos(nak) látszó nő volt, most meg olyan lett, mint egy kislány” - a barátnőnek kettős személyisége van: a naiv csaj és a határozott üzletasszony. De vajon melyik lehet a valódi? Levélírónk arról panaszkodik, hogy a nő nem akar hozzáköltözni, de abban sem lenne benne, hogy a pasi cuccoljon be hozzá.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem voltam sosem túl sikeres és keresett típus a nőknél, persze voltak kapcsolataim, de egyik sem tartott sokáig. Vagy az én jobban megismert személyem ábrándította ki őket, vagy nekem voltak egy idő után ők már sokak. Számos olyan nőbe is belefutottam, akiknek úgy éreztem kevés vagyok. Másképp fogalmazva: olyanokba, akik nem tudnak vonzalmat vagy szeretetet érezni egy átlagosabb férfi iránt, akinek nincsenek extrém hobbijai, nem érdekli a rendszeres gyúrás, kocsija pedig nincs, vagy nem a legújabb modell. És a fizuja sem kiemelkedő.

Mondhatnám, hogy ez vagyok én, így alakult, hát elfogadtam, nincsenek lehetőségeim, se bennfentes kapcsolataim, társaságban sem mozgok annyit, amennyi elvárás lenne, és nem akarom emiatt lúzernek érezni magam, még kevésbé azt, hogy egy nő annak tartson ezek miatt. Cserébe viszont udvarias, barátságos és jóindulatú vagyok. Mindenkivel, nem csak azokkal, akikhez valamilyen érdekem fűződik. Lehet, hogy ezek az erények kevesek, és nem sokat nyomnak a latban ugyebár. Lehet, hogy nem is számítottak soha.

Jelenleg van egy harmincas barátnőm, csak pár hónapja vagyunk együtt, de a távolság miatt hétvégéken tudunk együtt lenni. Amikor megismertem, egy határozott(nak) és céltudatos(nak) látszó nő volt, most meg olyan lett, mint egy kislány, akit állandóan ösztönözni, noszogatni kell, meg egyértelmű dolgokban tanácsokat adni neki. Itt fontos megjegyezni, hogy korábban – ahogy elmesélte nekem - volt egy csalódása, egy szélhámos, akit a neten ismert meg. Majd azt mondta neki, menjen ki hozzá Németországba. Így is lett, és egy hétvége után, amikor hazajött, a pasi egyből írta, hogy átmenetileg meg van szorulva, és ő vegyen fel hitelt és adja neki... Itt tért észhez és szakította meg az egészet. Utánanyomozott a neten és kiderült, hogy a szélhámos úriembernek már több ilyen próbálkozása is volt. És biztos hogy akad olyan elkeseredett nő, aki be is dől neki, még ma is.

Mondtam neki, hogy korábban is észre kellett volna vennie rajta, biztos voltak jelek. Nekem gyerekként az első amit megtanítottak: a bizalmatlanság. Hogy a világba nem lehet jó szívvel belemenni, mert kihasználnak, átvernek. Ő meg elég naiv és hiszékeny szegénykém. Nem olyan, mint mutatja magát és sokan hiszik róla. Három kérdés fogalmazódott meg bennem:

1. A távolság fog véget vetni a kapcsolatnak (ha én hívom, jön, de neki nem jutna eszébe, ő sosem hív).

2. Két profilja van: a naiv, meg a határozott üzletasszony. Csak melyik lehet a valós és nem -e baj ez az ellentétes kettősség?

3. Nem akar hozzám költözni, de abban sem lenne benne, hogy én költözzek hozzá, mint ahogy azt sem, hogy én járjak hozzá, úgy, ahogy most ő hozzám. Ennek mi oka lehet?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8212318975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása