Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A roma nők igen ügyesek az ágyban

2017. március 17. 07:46 - csajokespasik

„Hiába tartunk a roma nőkről mást, mégis „többségi” a történetük, sorsuk nem különbözik más nők sorsától” - bár a románc nem tartott sokáig, az a röpke idő is tartalmas epizódként vonult be Posztolónk emlékkönyvébe. A hölgy ex-élettársa a könnyű drogokat sem vetette meg, és ami pénze volt, rögtön ment is hangulatjavítókra és a játékgépbe, mégsem tud szabadulni tőle.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Lehet-e politikailag korrekt módon beszélni a szexről? Ha azt mondom, a roma nők valóban igazolják jó hírüket, kiválóak, szenvedélyesek az ágyban, remekül improvizálnak, virtuózok, mint a hegedőseik, vajon megerősítek-e egy sztereotípiát? Egy puritánosodó, prűd társadalomban vajon ez erény-e? A nők frigiditása közmondásosan közismert. S ha valaki ettől eltér, az megint csak kihívja a többségi társadalom rosszallását. Az „úrinő,” kinek multicégek és politikusok keresik a kegyeit, természetesnek tartja a frigiditását, a maximum heti kétszeri szexet, „nem alázza meg magát,” nem tesz „az úr kedvére,” nem csinál úgy, mintha ő is élvezné, nem.

Szilviával már a kezdeti levelezésünk légköre is más volt. Más nőknek többnyire a lelkét kell dédelgetni, elpanaszolják gondjukat-bajukat, milyen nehéz az életük és sokszor bőven elég nekik a netes panaszláda, találkozni már nem is akarnak. Ha pedig egy konzervatívabb, nyíltan társkereső weblapon leveleznek, a praktikus kérdésekre helyezik a hangsúlyt, magyarul „lekádereznek,” s csak eközben kezdenek - a célt nem feledve – jóval visszafogottabb panaszba. Ő a leveleiben is mindig az életörömöt hirdette, mindent átélt, mindent élvezett, amit csinált, és ennek hangot is adott, szakadatlanul öntötte belém a reményt.

Szilvia nagyon szerette a humort, állandóan viccelődtünk, még a szexszel is. A szex állandó, visszatérő témánkká vált. Egy alkalommal azt is le merte írni, hogy „nem könnyű a munkára koncentrálni, amikor mindketten másra gondolunk.”

Hamarosan bekövetkezett az, amire mindketten vágytunk. Találkoztunk és örömmel nyugtáztam, nyugodtan ihattam a söröket az étteremben, amennyit csak akartam, nem nézett rám szúrós, vizslató szemekkel. S bár beszélgetésünk közben megállapította, mindketten más világot képviselünk, talán, mert kifejeztem a gothic metál iránti vonzalmamat, azért elfogadta a meghívásomat és feljött hozzám.

Egyedül az hibádzott, hogy a fergeteges éjszaka után azt írta nekem: „nem érzi azt, amit kellene.” Nem értettem a dolgot. Nem kértem tőle, hogy érezzen. Nekem jó volt, azt hiszem, neki is - és már az ismétlésre készültem. Szilvia bizonytalankodott és azt hangoztatta, hogy „elege van a félmegoldásokból.” Nos, igaz, komoly párkapcsolatra nem gondoltam, elég nagy volt köztünk a kulturális szakadék, nem tartottam buta lánynak, de más érdekelte, mint ami engem. A Barátok közt, a disco és a könnyű popműfaj engem teljesen hidegen hagyott.

Némi félkomoly szellemi érdeklődés azért szorult belé, enélkül vonzalmunk nem is bontakozhatott volna ki. A volt férje színészi ambíciókat dédelgetett. Többször elindult tehetségkutató versenyeken, foglalkoztatta a névtelenségből való kitörés gondolata. Otthon folyton jeleneteket próbált, szavalt, énekelt. Nagy színésznek hitte magát és Szilvit kissé lenézte, mint egyszerű parasztlányt. De végül kisodródott a pályáról, majd állandó veszekedéseik miatt a feleségét is elvesztette. „Mire megy most a nagyképűségével – fújta Szilvia – vidéken nyomorog, ha nem tanult volna meg gitározni, hajléktalan lenne.” Színésze ugyanis addig-addig gitározgatott, szavalt, énekelt egy molett nőnek, amíg az befogadta a házába. „Ha ronda az arcod, tanulj meg énekelni” – tartja a kínai mondás. (A fogyatékosságot tetszés és kor szerint modernizálhatjuk, figyelembe véve, hogy ma minden erényünk a pénzben van.) Egy ripacs persze mégis csak más kategória, mint egy filosz. A csepürágó mégis csak aktív ember, pofákat vág és szaladgál a színpadon, míg a filosz egy helyben ül és meditál. A nők élénkek, nem értékelik, nem is értik a morfondírozó Hamleteket. Nekik Fortinbras kell. Vagy Antonius. Egy cselekvő, aki nem pazarolja az idejét.

Amikor újra találkoztunk, megkérdezte, mit várok ettől a kapcsolattól. Őszintén mondtam, hogy magam sem tudom. Erre ő maga válaszolt: „megmondom én, mit vársz, úgy akarsz megb***ni, hogy hörögjek, hogy könyörögjek azért, hogy hagyd abba, nem bírom tovább!”

- Vagy épp azért, hogy ne hagyjam abba – egészítettem ki.

Még mindig nem értettem, mitől hibás ez a nézetrendszer. De azért ott aludt nálam, másodszorra még elégedettebb lehettem magammal. Kezdtem kapisgálni, volt barátja, az exférje után következő élettársa iránti nosztalgia bántja, aki szerintem egy tipikus szélhámos volt, és ahogy mesélte, a könnyű drogokat sem vetette meg. Piti kis üzletekből tartotta fenn magát. A pénz, ahogy jött, úgy el is ment, holott azt gondolná az ember, valami megmarad, de az ilyen életvitelnek hatalmas az üzemköltsége. Ment is a pénz azonnal a hangulatjavítókra és a játékgépbe. A fickó aztán lelépett Szilvi legjobb barátnőjével. De úgy éreztem, érzelmileg még fogva tartja a nőt.

Hiába tartunk a roma nőkről mást, mégis „többségi” a történetük, sorsuk nem különbözik más nők sorsától. A mi utunk ezután elvált, részben a nosztalgia miatt, részben azért, mert „igazi megoldásra” vágyott, de legalább békében, humorral váltunk el egymástól. S hogy igazak-e a híresztelések a heves vérű cigánylányokról, akik remekül kevernek az ágyban? Nos, igen. Sok nem-cigány nő tanulhatna tőlük: szenvedélyességet és irányítást (és a megfelelő helyen némi alázatot) mindenképp.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6912344061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Supergranat az igazságosztó 2022.04.16. 15:44:08

Akkor keféld meg őket helyettem is ! Idióta!
süti beállítások módosítása