Tőlem semmi komolyat nem szeretne

2017. május 03. 07:44 - csajokespasik

„Nem kell erőltetni, ami nem megy, de nem kapok se elutasítást, se biztatást. Vagy nem veszek észre valamit?" - Levélírónk már azt várja, mikor jön ettől a csajtól a maradjunk inkább barátok-SMS, mert mióta megismerte, szinte nulla előrehaladás történt. Talán arra vár, hogy ami addig nem tetszett a pasin, majd kis idővel elmúlik?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok!

Többször belebotlottam már ilyen nőbe, ezért gondoltam, beküldöm.

Kiindulóhelyzet: megismertem egy 23 éves lányt. Később azt mondta, túlságosan nyomulok, de nem éreztem annak, csak megjegyeztem, hogy jól néz ki, meg hasonló bókok. Szerintem ez nem tolakodás, hanem alap udvariasság ilyenkor. 2 hónapja húzódik ez az egész, úgy, hogy semmi nem történt. Ellenben engem beszámoltat a napomról, amit ő egy mondattal elintéz, leráz magáról. Vannak nők, akik vonzóak és kedvesek, de látszódik rajtuk, hogy valami nem stimmel. Hogy nincsenek megelégedve magukkal így sem, nem tudják elfogadni magukat, nem szeretik magukat, hiányolnak valamit az életből. Ezért döntésképtelenek. Nem tudom, mire várnak, hogy ami addig nem tetszett rajtam, kis idővel majd elmúlik?

Azt mondta, utálja a panaszkodós férfiakat (szerencsére én nem vagyok ilyen) mert nem tud negatív ember mellett maradni, mert taszítja. Ő viszont kapkodó és rugalmatlan.

Én is sokszor inkább igénylem a magányt, ahogy ő is, mint a társaságot és ez is 1 közös pont. Úgy éreztem, nyeregben vagyok. Sűrűn találkozunk, volt, hogy együtt aludtunk nálam, kocsival megyek elé. Mégsem érzem, hogy annyira akarná a dolgot. Már szinte várom, hogy mikor jön az SMS, hogy ő tulajdonképpen csak barátságot akar velem. Azt érzékelem, hogy szereti a társaságomat, és nekem is jól esik az övé, de nem egészen abba az irányba tartunk, amit szeretnék. Teljes mértékben akarnám őt, mint egy normál párkapcsolatban, nem csak a felét. A pontos okát, hogy miért csinálja ezt, nem tudom. „Mert a nőnek csak idő kell...”- bárki, aki ezt állítja, hülyeséget beszél. Egy nő már 5 perc alatt eldönti, hogy az illetőt hova is sorolja, és milyen célra kívánja tartani.

Nem kell erőltetni, ami nem megy, de nem kapok se elutasítást, se biztatást. Vagy nem veszek észre valamit? Ha nullára redukálnám a találkozókat, azzal le is zárom a dolgot, és nem hiszem, hogy nagyon megviselné. Egyelőre úgy érzem, hogy tőlem semmi komolyat nem szeretne. Azokat a dolgokat hiányolom, amiktől lényegében egy leendő párként néznénk ki, hogy ez ki is legyen mondva, valahogy kifejezve, ne csak a távolság beszéljen.

Én is elviseltem, amikor kb. 5 mondatból álló szövegeket kellett meghallgatnom egy-egy lánytól, eljátszottam, hogy érdekel és empatikus vagyok, még akkor is, ha mindig ugyanazt ismételgette, amitől persze nem oldódott meg semmi, és mi sem kerültünk közelebb. Nem szeretnék még egy ilyenhez asszisztálni. Szóval, nem tudom, min változtassak, illetve a nők mit akarnak, kit keresnek, mi készteti őket tétovázásra, határozatlanságra... ha ennyit tudnék, már beljebb lennék.

20-25 év körüli lányok! Milyen típusú pasi jön be nektek?

- az állandóan bulizós,

- a könyvmoly,

- a kocka,

- a gáláns,

- a pénzes és mindig divatosan öltöző, aki drága autóval jár mindenhova.

- a szétgyúrt (ennek megfelelő agyi berendezéssel)

- az egyszerű és hétköznapi (normális)

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3912475681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása