Még a hozzám való nőknek sem kellek

2017. június 14. 07:48 - csajokespasik

„Volt, hogy számomra nem épp vonzó nő is dobott engem, akit egyáltalán nem kívántam és nem tudtam volna elképzelni vele a szexet, de adtam volna neki esélyt!” - Levélírónk egyre inkább kétségbeesik, amikor még a saját kategóriáján belül sincsenek sikerei. Azt érzi, hogy manapság a barátnő luxus, a feleség még inkább, és a boldog kapcsolat is egyre szűkebb réteg kiváltsága.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sok olyan nőbe botlottam az elmúlt években, aki találkozni sem volt hajlandó, mindenféle indokra hivatkozva. Egyik sem volt annyira gerinces, hogy legalább beismerje, velem van problémájuk. Amiket indokul felhoztak, azok közül egy sem volt igaz. Tisztelet azoknak, akikkel eljutottunk legalább egy találkozóig, még ha nem is lett belőle semmi. Én nem vagyok a szintemelős fajta, se a fiatal szépfiú, tehát direkt a magam kategóriáján belül keresek. Nem zavar, ha pufi, vagy hiányzik egy ujja, csak nézzen már embernek! Hova tart a világ? Mit akarnak ezek a nők? Még a hozzám illő nőknek sem kellek! Annak az esélye ma, hogy egy átlagos, szürke pasas hozzáillő nőre találjon, egyre kevesebb.

Vagy épp nem akar ismerkedni (velem). De a nem annyira dekoratív nők mire várnak? Hogy jön majd egy ennél is jobb, várj csak még? Aztán egyszer elszáll az idő és kétségbeesetten dobják oda magukat, akkor már bárki jó lesz. Valahogy azt érzem, hogy manapság a barátnő luxus. A feleség még inkább. A boldog kapcsolat is egyre szűkebb réteg kiváltsága. Van olyan férfi, aki képes lemenni kutyába és rabszolgája lenni egy nőnek, de ennyire megalkudni nem tudnék. Inkább, mint a többi hoppon maradt férfi, életem végéig egyedül maradok, vagy várok a csodára.

Egyéjszakás kalandjaim nem voltak soha. Volt, hogy számomra nem épp vonzó nő is dobott engem, akit egyáltalán nem kívántam és nem tudtam volna elképzelni vele a szexet, de adtam volna neki esélyt! Hátha egyéb adottsága pótolja a hiányt.

A legrosszabb kombináció: sötét, buta és ronda nő hatalmas önbizalommal.

A csalódások egyre inkább visszavetik mindenféle lelkesedésemet, a kitartásomról nem is beszélve. Nekem is vannak érzéseim, kár, hogy ezt a kifejezést főleg a nőkhöz kötik.

Egyre inkább megértem azokat is, akik nem akarnak senkit, megunták a megfelelési kényszert, hisztiket, a megcsalást, vagy éppen egy váláson vannak túl. Kapcsolat nélkül is van élet. A neten főleg férfiak vannak többségben, amelyik nő ott próbálkozik, ott keres valakit, az megint egy más kérdés. Mindenáron meg nem kell, csak hogy ne legyek egyedül. A társas magánnyal sem tudnék kibékülni, nagyon sok ismerősöm él abban. A kiszolgáltatottság rávitt arra, hogy teljesen leadtam az elvárásaimat, tudva, hogy ma már a nők nincsenek rászorulva a férfira, egyedül is fenn tudják tartani magukat, elvárásaik lettek, de még a nem szépeknek is. Ez a baj. Ma már nem kell mindenáron férjhez menniük, mint régen, nehogy szégyenbe maradjanak. Hát persze, hogy nagyban megy a válogatás. Biztos megírjátok majd, hogy született vesztes vagyok, meg életképtelen, meg bennem a hiba, de olyat írjatok, amit nem tudok!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4512592039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása