A tanár úr gyerekes bosszúja

2017. július 17. 07:52 - csajokespasik

„Egy reggel tálcával állít be a hálóba. Reggelit csinált... nahát, még sosem kaptam ágyba reggelit, … igazából most sem. Magának hozott egy tál müzlit” - a barátnő nem érzi jól magát, hogy a pasija egész nap csak tesped, ő meg kiszolgálja, amikor meg munkába megy, egyedül hagyja őt a lakásában... Levélírónk kirakja a fickót, kinek búcsúajándéka a Facebook-on várja.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves CsP Blog! Régi olvasó vagyok, bár most először küldök be történetet, mivel nem rég gabalyodtam ki belőle. Fél évet voltam együtt az említett úriemberrel. Képzeljetek el egy nagyon helyes, udvarias férfit, 39 éves. (Én 31 vagyok). Csendes, visszafogott, de ha kell határozott, ... szóval, igazi álompasi, főnyeremény meg minden. Hittem én az elején, mert ő nagyon jól játszott. Nem érzem magam butának, csak mert megbíztam benne, egyszerűen én csak arra reagáltam, ami történt: azt tapasztaltam, hogy szeret és a szex is szépen működik köztünk, én meg ennek megfelelően viselkedtem. Miért is gyártanám a gyanakvást, ha nincs rá ok? Boldog akartam lenni, reméltem, ő is.

Felvetette, hogy beköltözhetne-e hozzám három hétre csak, hogy ne kelljen ingáznia. Miért ne? Ebből aztán az lett, hogy a kapcsolatunk végéig itt is maradt. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy ő a kanapémon tesped egész nap (egy ideje nem dolgozik) ha épp elment, csak a szüleihez, gondolom, tarhálni, nézi a tévémet, én meg röpködök körülötte, mosom a szennyesét, főzök rá... akkor még örömmel és magától értetődően tettem mindezt.

Egy reggel tálcával állít be a hálóba. Reggelit csinált... nahát, még sosem kaptam ágyba reggelit, … igazából most sem. Magának hozott egy tál müzlit... : D Mondtam, hogy ne egyen már az ágyban, erre van a konyha. Oké. Bocs. Megyek. Rá kell szólni.

Mindezek még nem is lettek volna olyan nagy problémák. De amikor minden körítés nélkül kér tőlem 10 ezret bérletre... adom neki. Utána nem kerül szóba, hogy mikor is adja vissza a kölcsönt. Lehet, úgy vélte, ha nem szórakozásra kér, az csak önkéntes adomány.  Aztán annyira beköltözött az életembe, hogy a korábbi gáláns lovag szerep és minden előzékenység szépen lefoszlott róla. Egyre gyakoribbakká váltak a „nem tudom,.../ ja... / dönts te, nem érdekel” -féle válaszok. A dolog érdekessége, hogy ő egykor tanár volt, diplomás ember és a diákjai imádták, elmondása szerint. Hát azért neki is lehetett volna még tanítani, pár dolgot a párkapcsolatok működéséről, meg úgy az együttélésről.

A lényeg a lényeg: kiadtam az útját. Mondtam, hogy nem érzem jól magam, hogy itt tesped, én meg kiszolgálom, amikor munkába megyek, őt egyedül hagyom a lakásomban... (ekkor kaptam tőle egy „miért, szerinted mi a dolgod?” - pillantást). Oké. Elmegy. Aztán a Facebook-on, olyan időben, amikor tudja, hogy látom, kiposztol egy szöveget, hogy végre megszabadult a lehúzós és elviselhetetlen nőjétől, és újra facér, lehet jelentkezni... A sértett férfi gyerekes és hazug bosszúja. Mindegy, mint emlék, nem lesz a legszebb...

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2012668881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása