Elmúlt a szexuális érdeklődésem iránta

2017. július 19. 07:42 - csajokespasik

„Azzal, hogy megcsalom, amúgy nem oldom meg tartósan a krízist... Ő nem tudja, hogy nekem ilyen problémám van” - Levélírónk több szálon is kötődik barátnőjéhez, ám a szexuális rész már elhalványodott benne. De az biztos, hogyha egyszer félrelépne, és a nő megtudná, nagy lelki traumát okozna neki.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hello,

egy meglehetősen összetett kérdéssel fordulok hozzátok.

Bár kívülállóknak talán egyszerűbb lehet a döntés, mint nekem.

5 éve vagyunk együtt. Komolyan tervezzük a jövőt, közös házat, gyereket. Csak az a baj, hogy én kb. egy éve elvesztettem iránta a szexuális érdeklődésemet... Egyre nehezebben veszem rá magam vele a szexre. Pedig egy tüneményes nő, házias, mindenben segít, SZERETEM, és nem merem neki elmondani, hogy elmúlt bennem a szexuális vonzalom. Az elején tökéletes volt vele. Milyen megoldások vannak? Terápia vagy beszedni valamit? Ha pornót nézek, működik az inger, tehát nem itt van a probléma.

És az ilyen gondolatok miatt egy utolsó szemétnek érzem magam. De megcsalni nem akarom, nem is fogom - de akkor mi van még? Vagy nyugodjak bele. Azzal, hogy megcsalom, amúgy nem oldom meg tartósan a krízist... Ő nem tudja, hogy nekem ilyen problémám van.

Szinte mindent együtt csinálunk, a baráti társaságunkban úgy ismernek, mint az álompárt, a szülei is kedvelnek... Mindezt felrúgni? Még akkor sem csalnám meg, ha biztosan tudnám, hogy nem derülne ki. Ehhez túlságosan tisztelem őt.

Rám írt a közösségin egy régi nőismerősöm, eleinte csak udvariasságból mentem bele. Később arra terelődött a beszélgetés, hogy egyedül él és egyszer majd látogassam meg, ha arra járok. Találkozni szeretne. Találkoztunk. Szex nem történt. Semmi nem történt. Baráti beszélgetés volt. Később visszafogottabb lett. Utána legalább még három találkát beszéltünk meg és mindegyik esetben én mondtam vissza, mivel éreztem, hogy akkor már nem tudnék uralkodni magamon, és olyat tennék, amit biztos megbánnék utána. Ezeket nem rég megírtam neki (azt nem tudja, hogy mennyire szükségem lenne rá, a problémáimba nem avattam be). Tiszteletben tartja a döntésem. Ő elég egyértelművé tette, mit szeretne tőlem. Nem érné meg. Sosem becsültem azokat az embereket, akiknek csak a szexről szól egy kapcsolat vagy a házasság, amíg bele nem kerültem egy ilyen megoldhatatlannak tűnő helyzetbe.

Ha megtudná, hogy esetleg félreléptem, nagy lelki traumát okozna neki, én meg a lelkifurdaláson nem tudnám túltenni magam és meg is látszana rajtam, mert rosszul hazudok. Mondhatjátok, hogy puhapöcs vagyok meg nem tudom mi … és ebben lehet is valami. Mit tegyek? Álljak nyíltan elé és mondjam meg neki mindezt és lesz ami lesz? Arra, hogy két ember kapcsolatában mi zajlik, nehezen érez rá egy harmadik személy, de bízom benne, hogy lesznek értelmes kivételek.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4612673439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása