Elárulta, kivel csalt meg

2017. szeptember 27. 07:59 - csajokespasik

„De még így is olcsón megúszta, hogy én voltam a másik fél, nem pedig egy vidéki hentes” - a barátnő félrelép, a pasija meg kiszedi belőle a szakítás után, hogy ugyan kivel történt a dolog. Nem tervezett semmit a fiatalemberrel, de amikor az odajött hozzá és megszólította, egy kicsit odapörkölt neki.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van az a vicc, hogy két férfi beszélget a kocsmában, az egyik azt kérdi a másiktól: „Szeretnél egy lusta, unalmas és kövér nőt?” - Nem, dehogy! – feleli a másik. „- Akkor mit akarsz a feleségemtől?”

Az én esetemben az akkori párom nem feleség volt szerencsére, sem unalmas, se kövér nem volt ugyan, de számos más dolog jellemző volt rá. Mindez tavaly nyáron történt velem, de sosem felejtem el. A lényeg, hogy a barátnőm félrelépett valakivel. Sokáig nem árulta el, kivel, csak miután mi szétmentünk. A másik illetőt ismertem, barátnak sosem neveztem, inkább csak ismerősnek, nem sok vizet zavart körülöttem. Gondoltam akkor.

Szóval, az akkor már volt-barátnőm elárulta, hogy ő az, róla van szó, vele feküdt össze. Most már úgyis mindegy. Persze, úgy kérdeztem, hogy nyugi, nem csinálok jelenetet, csak tudni akarom, nem megyek utána, el is felejtem rögtön. Ez majdnem így is lett. A sors iróniájából történt másképp. Meg az is ott volt, mint lehetőség, hogy nem is igaz, csak mondott valakit.

A szokásos baráti körbe indultam. És mit tesz a sors, ott látom a srácot is. Ő jön oda hozzám, lazán beszélgetni próbál. És valahogy irritált ez a közvetlenség – mint minden férfiban ilyen esetben, bennem is az első, ami felmerült, az volt, hogy most csak szórakozik-e velem? „Megvolt a csajod, mégis ide merek jönni, erre mit lépsz?”

A csávó nem tudott róla, hogy szétmentünk / miatta, és nem csak miatta. Én nyugis, béketűrő és derűs ember vagyok, és már amúgy sem ragaszkodtam a barátnőmhöz, alapjáraton döcögött a kapcsolatunk, így pont jókor történt minden. De ez a nyeglesége zavart. És ahogy pofázott nekem és arra terelődött a téma, hogy nők, belöktem neki röviden, hogy „és a Barbara hozott neked is utána kávét?” - még sosem láttam egy ember arcán azt a fajta meghökkenést, mint az övén, megérte bedobni. Nem tagadott semmit, csak dadogott összevissza zavarában, majd elsomfordált. Így beigazolódott, hogy az exem nem csak úgy a hasára ütött vele kapcsolatban.

Ha nem jön oda, ez az egész nem így alakul. De még így is olcsón megúszta, hogy én voltam a másik fél, nem pedig egy vidéki hentes. Csak nem értem a gondolkodását, ...hogyha ilyet teszek valaki barátnőjével, én biztos nem megyek oda hozzá csevegni utána... Én csakis úgy értelmeztem, hogy ez önmagának volt egy dicsekvés. Amire egész másképp fog majd emlékezni : D

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8612899632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása