Nem tudok kötődni. Mitől van ez?

2017. november 27. 07:50 - csajokespasik

„Nem az önzőség vezérel és a másikat sem akarom megbántani” - Levélírónk mégis hallott már vissza dolgokat, amiket nők terjesztettek a háta mögött. Ő nem használ ki senkit, csak képtelen megmaradni egy kapcsolatban. Sem megcsalás, sem lehúzás nincs szándékában, egyszerűen csak lassan kihátrál.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Lassan harminc vagyok, mégse tudok kitartani egyvalaki mellett. Vágyom a társaságra, a kapcsolatra, és amikor megvan, azt veszem észre, hogy nem érzem magam jól ebben. Valahogy olyan szerepet kényszerít rám, ami nem én vagyok. Olyan érzés, mint amikor rád megy a festék és egész nap azon vagy, hogy valahogy eltávolítsd magadról.

Kíváncsi lennék, más hogyan látja ezt felülnézetből.

Az, hogy nem tudok kitartani egy ember mellett, nem azt jelenti, hogy falom a nőket és nem bírok magammal, egyáltalán nem. Csak mások az igényeim.

Amint úgy alakul, hogy egy kapcsolatban találom magam, azonnal megszólal fejemben a vészjelző és keresni kezdem a kiutat. Elmenekülök. Nem tudok kötődni. Mitől van ez? Szeretek eljárni szórakozni, de onnan eljőve azon gondolkodom, hogy jó volt ez, csak épp megint egyedül jöttem haza. Aztán jön a reggel, és egy üres, nyomott hangulat...

Lelkileg nem vagyok labilis, szeretek élni, csak ha úgy alakul, hogy épp van valakim, észrevehető szomorúság és állandó lehangoltság látható rajtam. Nem tudom, mitől félek. Azzal szoktak vigasztalni, hogy nyilván nem az igaziba botlottam és azért van ez. Én meg sejtem, hogy az is közre játszhat, hogy a szüleim nagyon korán elváltak. De ha ez a valós ok, ezzel nem tudok mit csinálni, akkor már így maradok.

Nem az önzőség vezérel és a másikat sem akarom megbántani. Hallottam már emiatt vissza pletykákat nőktől, hogy én csak mindenkit kihasználok, de ez nem igaz. Mert nem megcsalom őket, és nem szerzek tőlük semmi anyagi hasznot, semmi ilyen hátsó szándék nincs, egyszerűen csak lassan kihátrálok.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2713396857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása