Nem akarok vele összeköltözni

2018. január 05. 07:59 - csajokespasik

Amikor szerelmes valaki, minden idejét a párjával szeretné tölteni, ami viszont a rózsaszín köd gyorsabb párolgását eredményezi. Posztolónk azért is vonakodik az összeköltözéstől, mert a barátnője randomszerűen hangulatember. Létezik harmadik verzió a közös fedél és a különélés között ?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

röviden összefoglalva a helyzetet: 26 éves vagyok, és van egy barátnőm, aki össze szeretne költözni velem. Ezt meg is tudnánk valósítani, lenne rá mindkettőnk részéről keret. Viszont én egy kicsit félek az együttéléstől, húzom, amíg tudom. Eddig is voltak kapcsolataim, de nem lettek olyan komolyak, hogy összeköltözésre került volna sor. Egyre több időt töltünk együtt és sok szinten passzolunk egymáshoz, egy dologtól eltekintve, hogy ő néha nagyon változó hangulatú. Ő már most szeretne összeköltözni, akár már holnap, nagyon rajta van, egyre többször emlegeti. Én viszont tartok tőle.

Várom, hátha elmúlik nála és elfelejti. Ha rossz napja van, vagy ha esik, vagy épp süt a nap, hozzá se lehet szólni, vagy ha megpróbálom, én járom meg. Randomszerű, de utána mindig igyekszik a kedvemben járni. Ennek ő is tudatában van, mert volt már, hogy olyankor kérte, inkább ne is találkozzunk. Néha kimond olyanokat, amikkel megbánt másokat. Tehát az együttélés önmagában sem lenne az ínyemre, plusz még ez is ellene szól, mert ha együtt élünk, nekem ezt kezelni kéne. Ha rossz napja lesz, és rám zúdítja ezeket, menjek el? Hova? Meddig? Ez a bizonytalanság nekem cseppet sem vonzó.

Tudom, hogy amikor szerelmes valaki, minden idejét a párjával szeretné tölteni, de amikor az összebútorozás megtörténik, és minden nap szorosan együtt töltendő, a rózsaszín köd gyorsabban párolog. Nekem nem kell együtt élnem valakivel, hogy jobban megismerjem, ha addig nem sikerült benne megismerni valamit, akkor eltitkolta, és az megint elárul róla valamit.

Nem arról van szó, hogy nekem csak és kizárólag a tér kell, és csak én akarok lenni a főszerepben, nem is szeretek csak úgy lógni valakivel, szeretem a szabadságot is, de kell lennie az összeköltözés meg a lébec között valami harmadik megoldásnak, ami mindkettőnknek jó.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr613551277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása