Íme, az egyik leghülyébb szakítási indok

2018. január 29. 07:49 - csajokespasik

„Ha meg akarod tartani a nődet, mindenben érts vele egyet, akkor is, ha tudod, hogy neked van igazad!” - állapítja meg szomorúan Levélírónk, akit frissen hagytak ott, elég elfogadhatatlan szövegekkel etetve.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ez a szakítási indok valahol megérintett :)

Én nyugisan álltam a barátnőmhöz, de azért figyeltem közben. Folyton követte a lépéseimet, majd rám zúdította a kritikáit, amik közül majdnem mindet, az erősebbeket, megmagyaráztam, hogy ő látja rosszul, és abba bele is nyugodott. Én sosem kritizáltam. Aztán év elején azt mondta, tartsunk szünetet - ez ugyebár a szakítás előszobája, de egyeseknél maga a szakítás, csak finoman tálalva.

Nálam is volt, hogy én égtem miatta, és szégyelltem, mert durva volt másokkal, amúgy alaptalanul, és én elnéztem, bár én éreztem kellemetlenül magam: helyette.

Már nem vagyunk együtt. Amikor világos választ kértem, azt írta - mert találkozni akkor már nem akart, ugyebár még tartott a „Szünet” -, hogy Ő égett sokszor miattam... ennél hazugabb és hülyébb kifogást még nem kaptam, mert én miattam még senki nem égett, mert meg vagyok nevelve, tudom mikor mit és mennyit lehet és kikkel. Ez nem válasz volt, hanem annak kikerülése. Bizonyos burkolt kérdésekkel korábban kaptam egy válaszfélét, ami könnyebben segít a róla kialakított képben, és már kevésbé állok értetlenül. Egyszer feltettem neki a kérdést, hogy a két pasitípusból ő melyiknek adna esélyt:

Az első nem túl magabiztos, döntésképtelen, társaságban nehezen szólal meg, mindenben követi a barátnőci tanácsát, de kevés dologról alkot véleményt. Az a típus, akinek bátran a nyakába akaszthatod plázázás közben a retikülöd, míg kimész vécére.

A második: határozott, jó kiállású, de egy kicsit lenézi a nőket, szexcentrikus. Jóképű és tudja a dolgát, az élet minden területén feltalálja magát.

Azt mondta, hogy vagy a kettő keveréke jönne be neki, de ha csak egyet lehetne választania, akkor mindenképp az első. Nem volt több kérdésem. Szóval, ha meg akarod tartani a nődet, mindenben érts vele egyet, akkor is, ha tudod, hogy neked van igazad!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2613612529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása