Átvert a szánalomvadász fiú

2018. január 30. 07:53 - csajokespasik

A kaméleon életmód nem ismeretlen műfaj a nőfalók között. A csaj felszedett egy feminin lelkű csávót, költött rá, majd bevitte a baráti társaságába, ahol le is lépett az egyik barátnőjével. Posztolónknak jobban fáj a barátnő, semmint az önsajnáló pasi elvesztése.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Harmincas, egyedülálló nő vagyok. Volt nem régiben egy valaki mellettem, aki kijelentette magáról, hogy érzelmileg feminin. A valóság később derült ki. Törékenynek titulálta magát, én ezt művészlélekségként értelmeztem, és ez szimpatikus is volt. Olyanokat mondott, hogy nála még sosem kezdeményeztek, őt mindenre úgy kell rábeszélni. Egy kicsit fiatalabb nálam, de ez lényegtelen az egészhez viszonyítva. Mert szépen megvoltunk egy darabig. Vannak olyan férfiak, akik képesek olyan arcot felvenni, amit szerintük a barátnő áhít.

Az elején - a beetető szakaszban - olyan dolgokat mondott, hogy magát a szexualitást meg a párkapcsolatot egy számára elérhetetlen csodás dolognak látja, az élet koronájának, és nem hiszi, hogy vele is megtörténhet olyan, hogy megtalálja az ideálist. Teljesen megfőzött, nem tagadhatnám.

Gyakran volt lehangolt és alapvetően búskomor. Hogy vigasztaljam. Elvittem vásárolni, én vettem neki új cipőt, utána be is ültünk egy helyre, ő választotta és nem a Meki volt az... A lényeg, hogy a baráti társaságomból, ahova én vittem be, kinézte az egyik barátnőmet, és neki sem volt ellenére, mert összejöttek és lelépett vele. Valószínűleg ugyanezzel a jól eljátszott hazugsággal szédítette. Írtam a csajnak is, hogy remélem, jól járt, és ha akarja, elmagyarázhatja, hogy gondolta ezt, de nem válaszolt. A drága exem, a kis női lelkű, meg azt írta, immár a valódi arcát vállalva, hogy nem vagyok elég neki... Igazán a barátnőm elvesztése jobban fáj, mint az ő elvesztése, régebb óta ismertem.

Most az egyszer bedőltem a bociszemeknek, meg a szánalomvadász „én oly selejt vagyok”- dumának, de soha többet. Nem valószínű, hogy összefutunk, mert a barátnőm – a nem válaszolásból ítélve – nem jön többet abba a társaságba, illetve és esetleg akkor, ha a fiú őt is dobja, mert ő sem lesz elég, és talál egy másik gazdatestet.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3613615764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása