A családi nyomás miatt nem jön össze velem

2018. február 16. 07:41 - csajokespasik

Mit tehet egy szerelmes férfi, aki miután elmondja érzelmeit a kiszemelt lánynak, az egy darabig kerülni kezdi? Mégis, ha csavarogni kell, a srácot hívja, és ha otthon sok a stressz, megint csak hozzá menekül.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van egy lány, akibe közel kettő éve reménytelenül vagyok szerelmes. Ő tud erről. Amikor elmondtam, vagyis megírtam neki, egy ideig nem beszéltünk, (nem tudom, emiatt-e, nem mondta) majd újra barátok lettünk. De mintha el is felejtette volna, csak egyszer hozta fel, mikor megkérdezte, mit szeretek benne, és elmondtam. Ami zavart, hogy az ez irányú kérdéseit főleg múlt időben tette fel, ami nagyon lezárásosnak hangzott részéről. Azt nem mertem elmondani, hogy az én érzéseim sajnos nem változtak.

Ha nem vagyok vele, nagyon hiányzik, és arra gondoltam - már minden mindegy alapon – hogy mit rontanék el, ha felvilágosítanám, hogy még mindig szeretem. És mit tegyek, hogy viszonozza? Azóta ritkábban járunk el kettesben, de azért eljárunk kikapcsolódni, vagy akár beülni valahova. Legutóbb együtt mentem vele vásárolni, meg új szemüveget csináltatni. Kettesben. Most ilyen helyzetben simán hívhatná valamelyik barátnőjét is, hogy ne kettesben legyen velem.

Úgy látszik, neki sem semleges ez az egész, annyira, mint állítja. Vagy csak mérlegel. Sokat tudok róla, rengeteget beszél a családjáról, szinte tönkreteszik, mert iszonyú elvárásaik vannak felé. Ez is lehet egy akadály, ami elválasztja még tőlem. Hogy nem hogy nem akar lépni, hanem nem mer (?) És én meg is értem. Nem is erőszakoskodom. Szigorban tartják. De amikor velem van, érzem, hogy elfelejti a gondjait, és próbál másra koncentrálni. Rossz nézni, amikor otthonról jön és lehangolt, de az már kellemesebb látvány, amikor nevetni látom. Csak nem lépünk tovább. Emlékeztessem, hogy még mindig szeretem és részemről mehetne tovább is?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3613673366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása