Elhízott, ötvenes úr fiatal, dögös nőt keres

2018. március 02. 08:35 - csajokespasik

„Volt, aki azért oltott le 3 üziben, mert nem válaszoltam neki azonnal, 24 órán belül” - amikor egy nőnek vannak igényei, az a hím társadalom zömében ellenszenvet vált ki. Posztolónk mindent megtett, hogy fenntartsa a békét, még a "Szia, szimpatikus vagy, lenne kedved ismerkedni?" - sablonlevelekre is válaszolt. Ha valaki már az elején leírja, hogy kik kíméljék, abból megint sértődés van.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Az utóbbi hetekben regisztráltam pár ingyenes társkereső oldalra, direkt olyan helyekre, amik nem szexpartnerkeresők. Ahogy átfutottam pár férfi adatlapját, többnyire csak elváráshegyek. És amit ők nyújtani tudnak cserébe? Hát az nem sok, vagy még annyi sem. Legyél vékony, ötvenöt kilónál több ne, túl magas se. Egyszer olvastam olyat is, ami legalább megtörte az általánosságot, hogy jogász se legyen, mert a jogász nők kukacoskodóak, kioktatóak, analizálóak és az úr csak befeszül tőle.

És legyen sportos, és legyen diplomás, és legyen sok szabadideje. Ezek szokásos sablonok, amiket sokan használnak, különösebb átgondolás nélkül írják le, naná, hogy mindenki a tökéletest keresi, még akkor is, ha ő megközelítőleg sem az. Akik irántam érdeklődtek:

- Túlsúlyos, ötvenes úr hatalmas igényekkel, aki az adatlapján már azon győzködte az érdeklődőt, hogy mennyivel tud többet ő, mint egy fiatal és milyen jó választás.

- Igénytelenül homályos fotó mögé bújó Casanova.

- Őszülő, mackós negyvenes.

- Szomorú mosolyú házas.

Volt, aki azért oltott le 3 üziben, mert nem válaszoltam neki azonnal, 24 órán belül. Látta, hogy nem vagyok inaktív, csak türelme nem volt ezek szerint, de bekövetelőzött azért, hátha ettől ellágyulok. Fontos kiegészítés: én egy teljesen átlagos arcképet tettem ki magamról, semmi kihívó nem volt benne.

A levelek fele, amiket kaptam, kivétel nélkül testiségre szorítkozott volna, meg „titkos” kapcsolatra (ettől valahogy a hideg kiráz, valamiért egy koszos garázs ugrik be róla, meg földre dobott pokróc). Volt, hogy egy srác két tali után felvetette a gyerek témát. Szóval, vannak helyes és értelmes emberek, nem egyszer találkoztam ilyennel is, de itt és most az én esetemben nem ez volt a tendencia.

Az egyik ötvenes lovag az első levélben kijelentette, hogy biztosan sokat járok bulizni, ahol élvezem, ahogy férfiak legeltetik rajtam a szemüket... Ezt miből vonta le, nem tudom, de ezzel az erővel le is ribancozhatott volna.

Hogyha meg ki akarom ezeket védeni, és az elején leírom, hogy kik kíméljenek, abból megint sértődés van. Válogatás? Szerintem egyéni igény, ami fordítva is működik, ahogy láttam, néha minden realitást nélkülözve.

Pedig még a ”Szia, szimpatikus vagy, lenne kedved ismerkedni?” sablonlevelekre is mind válaszoltam. Megnézegettem néhány nő adatlapját is, hogy lássam, mások ezt hogyan csinálják... A legtöbben szerintem ott rontják el, hogy nem, vagy alig írnak magukról, vagy egyszerűen bemásolnak egy jól hangzó idézetet, amit kiegészít egy béna, terpeszkedős, vagy épp csücsörítő fotó. Biztos nehéz komolyan venni ezt is.

Csak azt szeretném mindebből kihozni, hogy általában ha veled történik, mindig te vagy a hibás, te vagy a válogatós sznob, de ha itt esetleg a legkritikusabb emberrel történne ugyanez, akkor ő lenne a legjobban felháborodva. Természetesen. De ők sem jönnének össze olyannal, aki egyszerűen nem az ő igénye. Csak ezt az elfogadó hallgatást szerettem volna megtörni a másik oldalról, ahhoz a visszatérő témához hozzászólva, hogy a nők, mint extrém igényű érdeklények, meg az ő jogtalan elvárásaik.

 
Szólj hozzá!
Címkék: panasz

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9413709310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása