Lehet, hogy a pasim szégyell?

2018. április 16. 07:39 - csajokespasik

„Kötődöm hozzá, rossz lenne összefutni vele, miután elhagyott, mert nehezebben tenném túl magam rajta, már ha erre játszik” - Mire gondoljon a barátnő, amikor a pasija már nem viszi őt magával sehova, egyedül jár szórakozni, és amint hazaér, rögtön a régi csaját kezdi el neki dicsérni?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátom idősebb nálam néhány évvel. Az egyik dolog, ami csak nem rég alakult ki, és amit nehezen értek, hogy ritkán akar eljárni már velem. Egyik nap, amikor barátai hívták valahova, ő lebeszélt engem róla, hogy én is vele tartsak. De nem azzal, hogy úgyis unatkoznál, meg ilyesmik, hanem tárgyilagosan közölte, hogy most ne. Indok nélkül. Régen sem jártunk el közösen túl sűrűn, de a maiaknál gyakrabban vitt el. Tehát volt alkalom. És arra gondolok, lehet, hogy úgy érzi, szánalmas, ha valaki a barátnőjével jár szórakozni a barátaival ? (volt egy ilyen elejtett megjegyzése).

De abban a társaságban más barátnőket is láttam. Akkor nem értem. Szégyell? Amikor egy kicsit megfáztam, azzal az indokkal hagyott otthon, hogy nehogy bevigyem a vírust... A másik, amin sokat agyalok, hogy gyakran magától hozza elő a volt barátnőjét, hogy ők milyen szerelmesek voltak és mennyire illettek egymáshoz. Évekig együtt éltek, és amikor a nő otthagyta, úgy érezte, az életében már senkivel nem lesz olyan. És hasonlót másoktól is visszahallottam. Nagyon rosszul esett. Ezt sem értem, miért mondja és mit akar elérni.

Egyik ismerősöm, akinek elmeséltem a jelen helyzetünket, azt mondta, ne aggódjak, ez nem jelent semmit, csak játssza az agyát, és amúgy ő így találta meg a férjét, hogy ugyanilyen viszonyban volt vele, és még együtt vannak mindig. Hát, ebben nem szeretnék hinni. Akkor náluk bejátszhatott más dolog is. Szerinte ez csak burkolt féltékenység. Kötődöm hozzá, rossz lenne összefutni vele, miután elhagyott, mert nehezebben tenném túl magam rajta, már ha erre játszik. Most csak nagyjából írtam le mindezt.

A tanácsokat előre köszönöm.

V.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9413837630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása