Szerinte a szenvedély felesleges

2018. május 11. 07:34 - csajokespasik

„A szenvedély már teljesen eltűnt, de azt mondtam magamnak, hogy ennyi idő után ez már várható” - az ügyesen taktikázó pasi alaposan kihasználja ezt a távkapcsolatot, ugyanis gyakorlatilag azt csinál a nő háta mögött, amit akar, és még a nőt is meggyőzi, hogy így van ez jól. Posztolónk lassan ébredt rá, hogy ez a távkapcsolat jobb, ha megmarad ezen a szinten.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Most olyan helyzetben vagyok, hogy rajtam múlik, hogy egy távkapcsolatból közelebbi lesz-e vagy sem. Együtt vagyok egy férfival pár éve – már ha használhatom az együtt szót. Most, hogy megürült mellettünk egy kedvező árú lakás, fel tudna hozzám költözni. Beszéltünk már róla, de erről most még nem tud, és engem is meglepett, amikor azon filóztam, elmondjam-e egyáltalán neki? Ő az elején hazudott nekem egy nőről (egyről tudok, aztán ki tudja, miről nem? Hiszen csak hétvégente látom). Nem tudok bízni benne, lehet, bennem van a hiba.

Olyanok vannak, hogy ráírok, látom, hogy fent van, egész éjjel nem válaszol, majd reggel azt írja, fáradt volt. Hát igemmmm... pár szó leírása kit nem fárasztana tovább? Vagy épp rossz napja volt. Másnak nem is lehet, csak neki. Egy nyugodt beszélgetést azzal zárt le, hogy nem akar most veszekedni, (de nem is szoktunk). Ez is elgondolkodtatott. Az szokott így reagálni, akinek titkolni valója van. Egyszer lebuktattam, amikor egy koncert miatt csak későn tudott hozzám jönni, de hazudott, nem ott volt, végül bevallotta, hogy mással töltötte az időt. Miért kellett hazudni? Csak ha leplezni akar valamit. Gyakran ő van felháborodva, mert nem bízom benne. Talán ha nem játszotta volna el a bizalmamat már párszor, akkor nem így lenne. Ha fontos lennék neki, akkor nem így viselkedne.

Egyszer megkérdeztem tőle, hogy bárki mással, aki a párja lenne, így viselkedne-e? De kikerülte a választ. Szerinte a szenvedély felesleges, ha szeretjük egymást... DE tényleg így van? Én vagyok a sárkány, aki csak szeretne tisztán látni, mielőtt fontos döntést hoz. Az is lehet, hogy jó vagyok én a helyemen, és neki ez az egész kapcsolat így folytatódhatna, nem is akar felköltözni. A szenvedély már teljesen eltűnt, de azt mondtam magamnak, hogy ennyi idő után ez már várható, ez így van anyukám, oszt kész, ne légy kislány. Eljön hozzám, vagy én hozzá, összebújunk, ennyi. Mit akarsz többet? Manapság ez egy ideális kapcsolatnak számít : (

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9413907110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása