Amikor a férjes asszony unatkozik, ismerkedik

2018. május 30. 07:55 - csajokespasik

„Nem akarok szétrobbantani egy családot, nem megyek bele ilyenbe. Főleg miután elmondta, a férje rendőrnyomozó...” - valószínűleg a hónap egyik legszínesebb levelét kaptuk. A csaj készít magának egy Facebook-os alteregót, gyakorlatilag felépít magának egy másik életet ismerkedéshez. Még a barátnői is csak ezt a profilját ismerik és fogalmuk sincs arról, hogy van azért még ott két gyerek meg egy férj is. Ilyesmihez nem kis fegyelem, logika és logisztika kell, főleg úgy, hogy a férje zsaru.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tisztelt blog,

33 éves budapesti férfi vagyok. Pár év után hazaköltöztem külföldről, 4 év kihagyás után ismét elkezdtem ismerkedni a neten. Csodákat nem vártam, bár volt sikeres kapcsolatom netes társkeresőről. Belevágtam hát a dologba. Jöttek-mentek a levelek, aztán eljutottunk a találkozásig. Randinak nem mondanám egyiket sem, amolyan pofavizitként álltam hozzájuk. Volt amelyikből lett később randi, volt olyan, miután az ágyban kötöttünk ki, és olyan is, ahol nem hallottam többet a másikról.

Hangsúlyozom, voltak nagyon pozitív találkozások is, de álljon itt kb. félévnyi sikertelen példa:

Első számú versenyzőnk, 31-2 éves jól szituált orvos. Közösségi internetes jelenléte alapján. FB-on ő jelölt és írt rám, vette fel a kapcsolatot velem, mi több, a találkozót is ő forszírozta. Nekem annyira nem volt az esetem külsőre, de aki szereti az extra vékony, filigrán modell alkatot, annak biztos egy bombázó.

Az első találkozót háromszor vagy négyszer mondta le. Végül is összejött, fehér kórházi cuccban jelent meg, ziláltan. Se köszönés, se kéznyújtás, se bemutatkozás, semmi, de a találkozó 20 perce alatt legalább 5 alkalommal keresték mobilon. Ő unta meg és mondta, ne haragudjak, de ez most nem fog összejönni. Fogta magát, felállt és kisétált... semmi viszlát, minden jót, stb.

Utána esett le, hogy a szomszéd utcában van az egyik legnagyobb budapesti kórház... ő kérte erre a helyre a találkozót.

Én nem akartam ezután semmit tőle, ő keresett többször, forszírozta a találkozót, de minden alkalommal lemondta. Az utolsó levelére már nem reagáltam, eleinte 2-3 naponta, majd egyre ritkábban, és mindig csak annyit ír, hogy "mizu?"...

Az egész nő egy jelenség volt, olyan, mintha most lépett volna ki valamelyik kórházsorozatból, amolyan őrült tudós forma. Az alapvető udvariassági szabályokat nagyon lazán kezeli.

Második egy fiatalabb, 23 éves lány, írásban és telefonban, hasonló értékrend, közös érdeklődési kör, hobbi. Szóval sok minden klappolt. Az első találkozót este 6-ra beszéltük meg, ittas állapotban érkezett. Magyarázat: kollégáját búcsúztatták és hát... Jó, megesik. De dőlt belőle a pálinka és sör...

Mozi után jó hosszú séta, szépen kijózanodott, de minden áron be akart ülni inni valahová. Amíg én ittam egy pohár sört, ő egymásutánban tolta be a vodka narancsokat... hívtam taxit és hazakísértem, mert seggrészegre itta magát. Jó kis tanuló pénz volt, mert a mozit, a vedelését és a taxiját is én álltam. Többször keresett közösségi oldalon, minden egyes alkalommal inni invitált, amiből én nem kérek. Én megvagyok ital nélkül is.  Pár napig még zaklatott, de látta, hogy esélytelen, nem fogom kifizetni egy újabb hétvégi lerészegedését...

Szerintem a legütösebbet direkt a végére hagytam.

A harmadik kitalált magának egy netes alteregót. Az FB adatlapja szerint egy egyedülálló, 26 éves nő. Bulis, barátnős, nyaralásos képek, rendszeresen frissített adatlap, instagram. Eltitkolta a családját, második randi vége felé elszólta magát és inkább mindent bevallott (vagyis jobban mondva kiszedtem belőle). Férjes asszony, de van 2 gyereke és csak unatkozik. Az anyja leánykori nevét használja a neten, egyébként XYné. Megmondtam neki, nem akarok szétrobbantani egy családot, nem megyek bele ilyenbe. Főleg miután elmondta, a férje rendőrnyomozó... Még ő volt megsértődve, nagyon gyorsan mehetnéke támadt.

Utána hazaérve átnéztem az internetes jelenlétét, valóban ő volt az XYné.  Az alteregó személyiséghez tartozó adatlap is több éves volt. Kimaxolta rendesen ezt az alteregót magának, gyakorlatilag felépített magának egy másik életet. Ahogy levettem a meséjéből, volt olyan barátnője, aki évek óta csak az alteregóját ismeri és fogalma sincs arról, hogy 2 gyerek, férj... azért ehhez milyen fegyelem, logika és logisztika kell, hogy ezt megoldja. Főleg úgy, hogy a zsaru férje ne fogjon gyanút...

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8214011912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása