Újrakezdést fontolgat, noha van pasija

2018. augusztus 07. 07:51 - csajokespasik

Amikor egy férfi megfogadja, hogy újrakezdést soha, csak pár jól megfogalmazott, kedves szó kell az extől, hogy elbizonytalanodjon. A volt nő bejelentkezik, elárulja, hogy van pasija, és abból sem csinál titkot, hogy nem jönnek ki jól. Nem ez a legrafináltabb békülési stratégia, de mintha beválna.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

24 éves férfi vagyok, eddig két kapcsolatom volt. A másodiknak márciusban lett vége.

Próbálkoztam netes randikkal, de csak egy hölggyel jutottunk el a személyes találkozóig. Vele a mai napig levelezek - és ez a probléma, mert tovább nem enged. Kedélyesen ír nekem, mik történtek vele, gyakran oldalakat, majd azt is hozzáfűzi, hogy nagyon sok a dolga és ezért nem tudunk találkozni... Angolból fordít, otthonról dolgozik, szerintem ráérne, ha akarna... Nem zár le, csak talonban tart, szerintem. Azt nem tudom, hogy van-e más is, de nagyon elképzelhetőnek tartom, mert igen dekoratív, legalábbis az én megítélésem szerint.

Aztán olvastam egy 30as, gyermektelen nő hirdetését, aki rögtön kiköti, hogy „sofőrrel és bolti eladóval nem” – én egyik sem vagyok, mégsem vettem fel vele a kapcsolatot, ezek a megkötések nem csináltak sok kedvet ahhoz, hogy megismerjem...

Most annyi történt, hogy a volt párom írt nekem, hogy mi van velem. Bár megfogadtam, hogy exekkel újrakezdés kizárva, mégis olyan kedves volt velem, hogy elbizonytalanított.

Korábban, a vele töltött idők vége felé, elkezdtem azt érezni, hogy túl sok minden zavar vele kapcsolatban. Szeretett egyedül lenni, mely időszakaszokra nekem kellett rájönnöm, abból, hogy elzárkózik és goromba - mindez nagyban hozzájárult a rózsaszín köd korai feloszlásához. Mégsem én vetettem véget a kapcsolatnak. Még elviseltem volna.

Most azt mondja, összekuszálódtak benne a dolgok. Ja, azóta neki van valakije állítólag, de ahogy kivettem, nem jönnek ki jól. Olyanokat írt, hogy idő kell neki, hogy beleszeressen (???) tehát több, mint barátság, de kevesebb, mint szerelem?? van ilyen? És még én biztattam, hogy adjatok magatoknak időt, majd kialakul, stb., nagyon ostobán éreztem magam, de úgy hittem, ez a feladatom ilyen helyzetben. Mert mi mást mondhatnék? - egyik barátom mondott egy variációt, hogy mit mondhatnék neki, de ha leírnám, kicenzúráznák : )

Elérte, hogy megint azt kezdjem érezni, amit a kapcsolatunk elején.

Ennek is vége lesz. Nem tudom, mi a baj velem. Én alapvetően mindig is úgy képzeltem el az életem, hogy egy valakivel élem le, akit nagyon szeretek és tisztelek. Nem tudtam, hogy ez ilyen nehéz és körülményes, meg hogy ennyi buktató van közben.

B.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4114166393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frh 2019.07.15. 17:34:48

Naiv kisfiú. Ideje lenne felnőni, mert szopatni fognak még sokáig, ha nem kapsz végre észbe és nem kezded el felismerni a világ igazi arcát.
süti beállítások módosítása