Az óvónéni főleg dobozos sörrel üzemel

2018. augusztus 22. 07:40 - csajokespasik

„A Mekiben érezte ő is, nem kerek a világ, beütött a sör (kitudja még mi előtte) ez volt olyan 7-kor... tök részeg lett” - Randisorozat egy piás nővel. Bár Posztolónk jó fogásnak tartotta volna, ha az alkoholizáló rész kimarad. A beszélgetésükből azt vette ki, hogy az óvónéni piával lazítja el magát a sok hülyegyerek után, egy héten többször is. Neki a szórakozás ott kezdődik, hogy alaposan berúg.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok!

Egy érdekes, netes randi sorozatot szeretnék veletek megosztani. A napokban ismerkedtem meg egy óvónővel (26, én 33, budapestiek). Órákat cseteltünk, nagyon értelmesnek és jó fejnek tűnt, ezért személyes találkozót beszéltem meg vele.

Sajnos a csetes kommunikációval ellentétben, élőben már más volt. Aranyos nő, de egyszerű. Semmiről nem tudtam vele beszélgetni, ő valami Éden Barbiról, vagy Boriról meg ÉNB, jön a VV9. Bólogattam és megemlítettem neki, én ezeket nem követem, nem tudom miről beszél. Nem érdekelte, mondta tovább a celeb hülyeségeket.  

Mondta, üljünk ki sörözni a Deák térre. Ennél jobb programot is eltudtam volna képzelni, mondtam neki, nem iszom alkoholt, csak ritkán, hazajöttem, késő is volt.

Másnap reggel ő keresett, cseteltünk, sehol nem volt az egyszerű szőke lány, akit tegnap élőben megismertem. Gondoltam, hogy előző nap csak ideges lehetett és két haverom is ezzel jött, ezért adtam neki egy újabb esélyt.

Ebédszünetben találkoztunk, csak 20 perce volt rám, kajáltunk egyet. Nyoma sem volt az előző napi egyszerű lánynak. Nagyon jó fej volt, aranyos, cserfes, végre nem egy nő, aki csak hümmög és tőmondatokban válaszol.... este találkozunk.

Este megint inni akart, konkrétan megint sörözni. Mondtam neki, nem igazán iszom, erre a válasz: "akkor majd te iszol alkoholmentest"...

Aznap este: eleve sörrel a kezében érkezett a találkozóra. Csókkal indított…Eleddig puszi volt csak arcra... Előtte már letolt egy sört biztos, vidám, jó kedvű, oldott gátlások.

Deákon találkoztunk, átmentünk a Nyugatihoz metróval a Mekibe... mire odaértünk, lehúzta a sört, ami még nála volt (nekem nem kellett)...nem aprózta el, 3-4 húzásra abszolválta a fél liter sört... A Mekiben érezte ő is, nem kerek a világ, beütött a sör (kitudja még mi előtte) ez volt olyan 7-kor... tök részeg lett, nem akartam magára hagyni emiatt. Kicsit józanodott, kiültünk oda a placcra a Nyugati mellé, ott beszélgettünk. Ittunk egy kávét, vizet. Itt az ölembe ült, csókcsata, smár, simi, bújás.... kezdtek alakulni a dolgok.

Olyan este 9-re kijózanodott, bement a kis közértbe, ami ott van, mert éhes... hozott 2 sört meg rövidet, zacskó csipszet...

Késő volt, álmos is voltam, a hölgynél hatott a rövid és a sör, nem volt kedvem tovább a társaságához, akármennyire is mászott rám. 

Beszélgetésből azt vettem ki, piával lazítja el magát a sok hülye gyerek után, egy héten többször. Neki alap, hogy a szórakozás ott kezdődik, hogy berúg, iszik...

Azóta nem hívott. Nem keresett Messengeren sem. Látta rajtam, úgysem fogok vele vedelni.  Nem egymást kerestük, pedig a piás dolgai nélkül jó lett volna...

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3014194377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frh 2019.07.15. 13:11:59

Legalább megdugtad volna! De még erre se voltál képes. Istenem.
süti beállítások módosítása