Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Büntiből szexmegvonás? Jobbat tudok (18+)

2018. augusztus 23. 07:36 - csajokespasik

„A rejtett viber beszélgetéseket nem törölte, én meg valahogy rájöttem, hogy kell ezekhez hozzáférni. Így derült ki, hogy már a terápiás ülésünk után ráírt egy nő” - a pasi félrelépést tervez, már ki is nézte a búvóhelyet, aztán máshogy alakul minden. Amikor kiderül, sok kérdés felmerül a barátnő részéről, majd rájön, hogy ha megcsaltak, végül is nem mindegy, hányszor, és pontosan hogyan? (1. rész)

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hol is kezdjem? Igyekszem csak arra a részére koncentrálni a teljes történetnek, ami egy ilyen blog oldalon érdekes lehet: megcsalás, lebukás, és arra a jelenetre (lásd a csattanóban), aminél azonnal arra gondoltam, ennek a sztorinak mennie kell a Csajok és Pasik-ra. Azért, hogy ne legyen annyira száraz, fűszerezem némi intim részlettel. Az álnevem legyen Veronica, a híres velencei kurtizán után, hogy ezzel is jelezzem, nem nézem le a prostikat, se a ribancokat, egy bizonyos szint felett. De ezt a bizonyos szintet az alábbi történet egyik szereplője nem üti meg, őt szánom, de azért nagy könnyeket nem hullatok érte.

Szóval nem lesz picsogás azon, miért csalt meg a pasim, pláne az után, hogy lebukott a tinderrel még az előtt, hogy tett lett volna a megcsalás gondolatából, és azután, hogy esküdözött, nem akar mást, nem akar nyitott kapcsolatot. Törölte az alkalmazást, örült neki, hogy akkor bukott le, amikor még nem történt semmi, és elmentünk egy elismert párterapeutához, hogy segítsen megtanulni kommunikálni egymással, mert mind a ketten forró fejűek, tüzesek vagyunk, és mindent intenzíven élünk meg, így azt is, amikor épp utáljuk egymást. Meg kell tanulnunk egymással kommunikálni ahhoz, hogy ne utáljuk egymást néha napokig, vagy hetekig.

Ne kérdezzétek, honnan tudtam meg mindent, elég okos vagyok, és gyanakszom, ha gyanakvásra ad okot a párom azzal, hogy változik a viselkedése. Ha pedig nem vall színt, más úton kell megtudnom, mi van. Mert egy problémát csak akkor lehet megoldani, ha tudom, mi a probléma. És a hazugság nekem probléma. Gyűlölöm. G pedig egy szerinte megoldhatatlan probléma miatt hazudott. Gyűlöli a megoldhatatlannak tűnő problémákat. Hazudik miattuk, és ettől én feszült leszek. Jó kis ördögi kör, mi?

Azért naiv is voltam valamennyire. Nem is gondoltam rá, hogy rejtett viber üzenetek vannak, amiket nem töröl G, hogy el kéne venni tőle a plusz telefont, stb… Utólag belegondolva jó is ez, hogy nem gondoltam mindenre. Ha valaki valamit meg akar tenni, úgyis megteszi, és jól jött ez ki, hogy végig tudott menni ez a szál úgy, hogy nem kellett G-nek plusz energiákat fektetnie bele. Előbb-utóbb fektetett volna bele energiát, ha nem tud kifutni a sztori, és ha nem tudjuk megoldani az alapproblémát, ami erre készteti. Márpedig az alapproblémáról esélyünk sem lett volna beszélni, ha nincs ez a sztori és a lebukás, meg ami utána jött. Volt egy igénye, amire jött egy önként jelentkező, én megtudtam mindent, és ez segített ahhoz, hogy sok új dolgot megértsek G-ről és a kapcsolatunkról. Felnyílt a szemem a saját hibáimra G vétkének köszönhetően, és így végre van esélyünk, hogy minőségi szintet lépjen a kapcsolatunk. Csak remélem, hogy neki is felnyílt a szeme a saját hibáira, majd a terapeuta segít ezt tisztázni. De meg kell bíznom G-ben, hogy ő is elgondolkodott és nyitott a megoldásra. Bíznom kell benne, mert tudom, hogy szeret.

G a rejtett viber beszélgetéseket nem törölte, én meg valahogy rájöttem, hogy kell ezekhez hozzáférni. Így derült ki, hogy már a terápiás ülésünk után ráírt egy nő.

Csaj: Szia, a szakállad megvan még?

G: Igen, megmutassam a héten?

Paff. De most megkíméllek benneteket annak a szálnak a fejtegetésétől, hogy mennyire aljas tud lenni már az én kedves párom, és mi a fene baja van, mikor megvan mindene. Szép és szexi, magára igényes nő, gyönyörű, okos gyerek, mehet bárhova, nincs ellenőrizgetés (általában), türelmes vagyok vele, elviselem, amikor nagyon hülye, mindenben támogatom, és amikor épp hajlandó elengedni magát, jól is érezzük magunkat együtt, a szex pedig annyira jó, hogy eszembe sem jut más férfira nézni (már amikor épp van szex… Szerintem lehetne több is, csak amikor azt érzem, hogy hazudik, az erősen lehangol, és nem lesz kedvem hozzá…)

Szóval ráírt egy már a profilképe alapján is erősen alacsonyabb kategóriás nő, mint ő vagy én. Nekem ő 10-es férfiként (jó, amikor paraszt, akkor épp 0-ás), és engem is sokan tartanak 10-esnek, de ők is elfogultak. Legyünk realisták, próbáljuk meg más szemével nézni magunkat: 7-8 kijön, tuti. A másik nő: első ránézésre max 5. Facebook profil, több kép: na, inkább 4. Miután beszéltem vele: jóindulatú 3. (Basszus, lelőttem a poént? Nem, nem az a legnagyobb poén, hogy akkora őrült vagyok, hogy képes voltam felhívni, lesz jobb is, én azon röhögök azóta is).

A lényeg, hogy a beszélgetések nem voltak valami intenzívek, néha két hét is eltelt, hogy G válaszolt volna, de kiderült belőlük közvetve, hogy már találkoztak, és vagy történt közöttük valami, vagy tervezik, hogy történjen. Kinézték a búvóhelyet is, július 24-re le is foglalták a szobát, nap közbenre egy csepeli hajón, miközben egy családi programról jöttünk fel Budapestre G munkája miatt, én meg itthon vártam… Azt ugyan a tervezésnél nem láthatták előre, hogy előtte levő nap fantasztikusat szeretkezünk G-vel. Akkoriban próbálta kerülni velem a testi kontaktust, nem voltunk valami jóban. Engem is meglepett, hogy milyen jók tudunk lenni még mindig együtt, ha mindketten nyitottak vagyunk a másikra. És ez fájt az egészben a legjobban - én azt hittem, javul valami közöttünk, ő mégsem tett le a tervéről, hogy megcsal a hátam mögött. Állítólag nem ment el a találkára, egy tárgyalás miatt. Miattam nem kellett volna… Addigra már úgyis megcsalt, az lett volna a szép, ha leáll miattam, de nem fogok azon keseregni, hogy az élet nem tündérmese. Szerettem volna mindent kideríteni, hogy valóban elmaradt-e az a búvóhelyes nap közbeni 4 órásra tervezett szexrandi, de ezt sosem fogom minden kétséget kizáróan megtudni. G tagadja, hogy elment volna, és ezt a csajból sem tudtam később kiszedni, pedig nagyon szerettem volna. Kérdés, hogy mire lett volna jó nekem, ha ezt is biztosan megtudom. Végül is, ha megcsaltak, nem mindegy, hogy hányszor, és pontosan hogyan?

Normális nő mit csinál? Biztos nem azt, amit én. Én ugyanis leültem, gondolkodtam, mérlegeltem és úgy döntöttem, akkor teszem a legjobbat magammal, ha borítom a bilit. Balhé lesz, mert kutakodtam, ellenőrizgettem, de az sokkal kisebb gáz, mint az, hogy megcsalt az után, hogy esküdözött nem kell más, nincs szüksége senkire rajtam kívül, és nagyon nem akar nyitott kapcsolatot. Nyerő pozícióban indultam a csatába, csak épp kérdéses volt, ha győzök, ugyan mit nyerek? Nincs vesztenivalóm, mert nem minden áron akarok együtt maradni a férfival, akit szeretek, és aki a gyermekem édesapja. Nekem ő csak akkor kell, ha tud jó lenni együtt. Ha nyerek, akkor sem biztos, hogy boldog élet vár ránk, itt csak az igazságot nyerhetem, az meg önmagától nem tesz boldoggá. De kell ahhoz, hogy elindulhasson valami. Szeretem, és nem elveszíteni akarom, de ha az derül ki, hogy nem szeret, akkor inkább menjen. Ha nem szeretne, fájna vele élni. Ezzel szokott büntetni, amikor haragszik rám, úgy tesz, mintha nem szeretne. Tudja, hogy ez tud a legjobban fájni nekem.

Nálunk szokatlan módon nem tartott napokig a balhé. Az örök tagadó először dühös lett, aztán szép lassan bevallott mindent. Kérdeztem, válaszolt. K*rvára ki voltam rá akadva, de mégis tudtunk beszélni. Egy tányér sem törött össze.

Tudom, büntiből szexmegvonás lett volna jogos, de akkor fontosabb volt, hogy magamat jutalmazzam, mint az, hogy őt bántsam adott pillanatban. Megbántottak és vigasz kellett. Attól, aki megbántott. Szexeltünk, és végig dirigáltam, mit csináljon, hogy nekem jobb legyen. Ki is akadt, hogy nem figyelek rá, csak magamra, de basszus, ő se figyelt rám hónapokig, csak magára, szóval ennyi járt. Sőt, jár bármikor életem végéig tőle. És ha nem járna, akkor akár könyörögnék is érte, annyira jó volt.

Dühös voltam, de a dolog fel is izgatott. Állítólag kielégített orálisan egy idegen nőt, akihez sosem ért hozzá előtte, akinek nem ismerte a testét, és aki nem adott közben magához instrukciókat… Vagy a nő játszotta meg az orgazmust, vagy valamit nagyon tud az én kedvesem, amit eddig nem hagytam neki bizonyítani. Azért a nők berendezése szerény véleményem szerint kicsit kifinomultabb bánásmódot kíván, mint a férfiaké. Nekünk nem egyértelmű, mitől és hogyan lesz jó, tanulnunk kell a testünket, ami egy izgalmas folyamat, sok nő mégsem mer foglalkozni vele. Én még a mai napig tanulok újat a testemről, pedig már nem vagyok mai csirke, és elég régóta foglalkozom behatóan a témával.

Most végre megadtam az esélyt G-nek, mutassa meg nekem is, amire annyira büszke ismeretségünk kezdete óta, és amit én nem értékeltem eddig eléggé. Legfeljebb kap instrukciókat, ha nem tökéletes a dolog. Kapott instrukciókat, így tökéletes lett, és annak az estének az emlékétől azóta is megremeg a gyomrom, ha rá gondolok. Valamint továbbra is biztosnak érzem, hogy a csaj megjátszotta az élvezetet, csak nem értem, miért? Egy csak szex kapcsolatban ennek mi értelme? Annyi mindent nem értek a világból! (Vagy annyira izgató volt számára, hogy egy ennyire jó pasi hajlandó volt ránézni, és hozzá érni, hogy már ennek tudatától elélvezett? Ezt el sem tudom képzelni, milyen lehet, de nem is akarom tudni).

Utána kb. két napig sokat voltunk együtt G-vel, beszélgettünk, szeretkeztünk, nem ment dolgozni, velem maradt. Aztán volt egy tárgyalása, amire el kellett menjen, én meg kényelmesen elhelyezkedtem a telefonjával a kezemben (feltöltőkártyás póttelefon, amit elkoboztam tőle bizonyítékként, (a rendes telefonszámát nem akarta, hogy tudják ilyen nők), és ráírtam a csajra. Innentől lesz igazán pikáns a történet. Nemcsak csetelek vele, de végül fel is hívom, és történik több is, amin el lehet hűlni, vagy lehet nevetni rajta egy jót.

(folytatás holnap)

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr214196483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása