A jó kapcsolat ingyen van

2018. augusztus 30. 07:43 - csajokespasik

Amikor valakinek csak a felszínes kapcsolatok, önző és kihasználós nők jutnak, az nem az egész női nem hibája, hanem talán az övé. Aki bemegy az oroszlánketrecbe, ne csodálkozzon, hogy ott csak oroszlánok vannak. De attól még léteznek más fajok is.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Átlagos kinézetű, anyagi javakban nem dúskáló férfi... Igen, ilyet szeretek. Hogy őszinte legyek, az elején annyira nem tetszett. Mára már rajongok minden porcikájáért. Van ez így. Nem vagyok mai csirke, és ő sem ifjú titán. Egyszerűen jó együtt. Gyorsan repül az idő, sokat beszélgetünk, sokat szeretkezünk… Mondjuk úgy, állandóan. Nem fojtjuk meg egymást, tiszteletben tartjuk a másik életét, idejét. Hogy alakult ki? Lassan. Sőt, még annál is lassabban. Nem vagyunk hibátlanok. Elfogadjuk. Senki nem az. Mindkettőnknek van rendes munkája. Nem vagyunk se gazdagok, se szegények. De ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, szerencsére nem kell pénz.

Sok cikket olvastam itt, sok hozzászólást. Mindenhol azt írják, a nőknek csak a magas, sármos, pénzes pasi kell. Hát az a helyzet, hogy nem. Nem ezen múlik, hogy tudunk-e nevetni. Ha pedig nem tudunk, akkor nincs az az ötcsillagos szoba, Gucci táska, vagy bármi, ami pótolni tudná hosszú távon.

Mint ahogy nem minden férfi akar nála húsz évvel fiatalabbal kezdeni. Mert persze, senki nem tagadja, hogy a formás, feszes csábító és izgató. De ha vége a dugásnak, azért valamit kezdeni is kéne a másikkal. Legalábbis úgy tűnik, van még férfi, akinek igénye van erre.

Úgyhogy a nagypofájú, cinikus kommentelőknek azt ajánlom, nézzenek előbb tükörbe. Ha nekik csak felszínes kapcsolatok, önző, kihasználó nők jutnak, akkor nem az egész női nem hibája, hanem talán az övék. Ha bemegyek egy oroszlánketrecbe, ne csodálkozzak, hogy ott csak oroszlánok vannak. De attól még léteznek más fajok.

Dugni meg nem csak a fiatal pipikkel lehet jót. Hah! Az étvágy a korral nem feltétlenül csökken. Ez is inkább azon múlik, mennyire jön ki jól a pár.

De nyugtassátok magatokat, hogy a világ sz*r, és mindenki idióta. Az a helyzet, csak ti vagytok azok. Én meg köszönöm, nevetek rajtatok és most megyek, hogy összebújjak a párommal.  Hiába, mindig megkívánom, ha csak egy szót is szólok róla.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2914211301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása