A párom exe egyelőre csak írásban zaklat

2018. október 02. 07:44 - csajokespasik

„Egyszer a közösségin azt írta nekem, jobb ha tőle tudom, hogy ők nyitott kapcsolatban éltek, mert ő képtelen a hűségre, és tőlem is ezt fogja majd kérni” - és ez csak 1 hazugság a sok közül a múltból felbukkant ex-nőtől, aki rászállt Posztolónk pasijára és mindenáron ragaszkodik hozzá, hogy hármasban találkozzanak.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Lehet, hogy nem idevágó téma, de speciel nincs más ötletem: szóval, a párommal minden rendben, szeretjük egymást, tervben az esküvő is.

Volt neki előttem egy nője, aki két év után dobta őt. Mióta felbukkant, zaklatja őt, vagyis minket, de nem annyira, hogy hatóság foglalkozzon vele, erre ügyel. Személyesen nem jelenik meg, mondjuk itt a lakáson, de gondolom, neki ez sem okozna problémát, ha egyszer nagyon elszáll, erre is sor kerülhet még... Ő dobta ki a páromat és most olyanokkal bombázza, hogy találkozni akar vele, ez van nála műsoron, különböző variációkban. Nem fogadja el a nemet. Abból gyanítjuk, hogy kattant, hogy olyan szófordulatai vannak, hogy „jogom van” meg hasonlók, holott semmire nincs joga. Legfeljebb jogában állhat hallgatni.

Amikor együtt voltak, akkor is betegesen féltékeny volt, ellenőrizte állandóan. Egyszer a közösségin azt írta nekem, jobb ha tőle tudom, hogy ők nyitott kapcsolatban éltek, mert ő képtelen a hűségre, és tőlem is ezt fogja majd kérni. Mindez kitaláció volt, a párom mondta, hogy semmi alapja, nem történt ilyen. Nem is olyan típus, ezt meg én tudom. De még mindig ez volt a legkisebb és legártatlanabb hazugsága. Állandóan találkozni akar a párommal. Legutóbb azt ajánlotta, hogy menjek én is, és hármasban beszélgessünk... Eszemben sincs! Miért csinálja ezt és hogyan lehetne lekapcsolni? A letiltások értelmetlenek, mert nem jelenti azt manapság, hogy ténylegesen elérhetetlen is leszek neki. Ál-mélcímeket meg ál-profilokat is használt, tehát ezen máris túl vagyunk. Mit bánom én, írogasson közösségin nekem, írja ki magából. De hogy mik az elképzelései, azt sosem írja meg, „majd személyesen” ígéri, +„és azonnal kell találkozni” ellenben sosem lépi át azt a határt, hogy fenyegessen, vagy akár egy trágár, erősebb kifejezést sem olvastam tőle. Mindössze egyszer hívta fel a páromat, és ő is csodálkozott, honnan van meg neki a száma, de aztán többet nem.

Ha biztosan tudnám, hogy megoldaná egy találkozó ezt, belemennék, hogy megnyugodjon. De mi erre a garancia? Én azt hiszem, utána sokkal rosszabb lenne, mert felbátorodna, hogy ezt elérte, hogy még ennyi irányítási hatalma van. Azt hiszem a páromat jobban kéne győzködni ehhez, mint engem. A magam részéről szeretném megérteni, hogy mit akar és hogyan veszítheti el egy érett nő ennyire a tartását?

 
Szólj hozzá!
Címkék: hármasban zaklat

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5514276343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása