1 nő, 3 pasi, 2 gyerek

2018. november 06. 07:43 - csajokespasik

„Hozzászokott, hogy a férfiak kedvesek hozzá (mert eddig szerencséje volt). Az első hapsi arra kellett, hogy fiatalon leléphessen otthonról” - a csajnak mindenkiről súlyos véleménye van, csak épp saját magával elnéző. Jelenleg az általa teremtett zűrös helyzet sem zavarja, kényelmesen elvan benne.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

...Egyszer volt, hol nem volt... Élt egy lány, aki kicsit talán későn fedezte fel a bulik világát, valamint a lehetőségeit, és azt, hogy milyen hatással van a fiúkra. Hamar bele is szeret egybe, akihez egy éven belül hozzá is megy. Gyermek is születik. Úgy 1 év múlva a szerelem elmúlik a lánynál, aki lassabban ismeri fel, a férje már valamivel gyorsabban.

Telik-múlik az idő, majd egy kerti bulin, amit ők rendeznek, felcsillan a szeme a férj egyik barátjára. Már régebbről is ismerte, egyszer-kétszer találkoztak, de nagy összeborulások nem voltak. Most, hogy ki van éhezve, egész máshogy fest ez a barát... Titokban találkozgatni kezdenek, és nagyon beleszeret.

Amikor a dolog kiderül, a férj elköltözik, de időközönként látogatja. Hogy lesz-e válás, fejest ugornak-e bele, és ha igen, mikor...azt nem tudni. Azt igen, hogy a nőnek immár szabad mozgástere van, amit ki is használ.

Telik-múlik az idő és az új pasinak is szül egy gyereket. (Egy fontos dolog: a nő szülei mindeközben kész vannak, mert nem így nevelték, hanem sok megszorítással, korlátozással. Az ez irányú szakirodalom meg is jegyzi, hogy a nagy szigorban és kiemelt kontroll alatt nevelt fiataloknál felnőtt korban köszön vissza az elnyomás a legváltozatosabb módokon, de többnyire szexuális úton – ezt az állítást könnyű levezetni: a nemiség, mint a szabadság egyedüli tere, ahova a szülők nem férkőznek. Az esküvőjére a szülei el se mentek. Úgy ennyi). Jelenleg a nő már a harmadik csávót fogyasztja, miközben másokat is közel enged magához és semmilyen bulira nem mond nemet, csak remélhető, hogy neki már nem tol ki egy harmadik gyereket, akinek tönkreteheti az életét.

Miért jó ez neki így? Mi mozgatja, ha nem az anyagiak, biztonság, stb.. Akkor az anyaság elhúzódó újdonsága, amikor annyi figyelmet kap? Mindeközben a második pasinak nagylelkűen megengedte, hogy félrelépjen, amikor amúgy már tudomására jutott a harmadik versenyző. Nem nevetett a viccen, inkább sírt volna, ha olyan lett volna, de ő nem egy nevetős, nem egy sírós karakter ebben a történetben.

A nő szókimondó, ha valakiről véleménye van, rögtön a tudomására hozza, mit gondol róla. Tüzes, de elvan a saját világában. Mindenkiről súlyos véleménye van, csak saját magával elnéző. A józanság és felelősség mégis hiányzik belőle (az első gyereknek olyan nevet választott, amit inkább arisztokrata ebeknek szoktak adni). Őt mindez a kialakult helyzet, amit ő teremtett, nem zavarja, elvan benne. Hozzászokott, hogy a férfiak kedvesek hozzá (mert eddig szerencséje volt). Az első hapsi arra kellett, hogy fiatalon leléphessen otthonról.

A karácsonyok és egyéb ünnepek elég eklektikusak szoktak lenni. Elkeserítő, hogy ebbe a sztoriba pár érett ember képes volt beleállni. És hogy az érintett férfiak, akik talán megmentőnek hitték magukat, irgalmas szamaritánusnak, mit gondolnak? Tétlenül magukat emésztik talán, és nem értik, miért nem képesek elhagyni őt, és elfelejteni életük e kevésbé szerencsés szakaszát.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8514355611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása