Még csak barátság sincs köztünk...

2018. november 08. 07:44 - csajokespasik

„Kitapasztaltam nála, hogy az intim dolgokról többet hallgat, mintsem beszélne, így sok mindenre csak következtethetek” - a rejtélyes munkakörű fiatalember már próbálkozik egy ideje ezzel a lánnyal, és még mindig képtelen kiigazodni rajta. Nem tudja eldönteni, hogy nyomuljon, vagy hagyja még a dolgokat a maguk tempójában haladni. A lánytól nulla segítséget kap.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Pár hónapja küzdök egy nő kegyeiért. Feladni még nem akarom, de meggyőzhető vagyok. Azt hiszem, már eleget bizonyítottam neki, hogy nem kihasználni akarom, szándékaim a helyzethez mérten komolyak. Volt köztünk egy kis félreértés, amitől szóba sem akart állni velem, de elmagyaráztam, hogy azt rosszul látta. Egy kicsit már fárasztó, mert ha tényleg csak arra kéne, nem várnám meg a huszadik talit, hanem már a harmadik után próbáltam volna ágyba cipelni. Nem mintha ezzel gondom lenne, de ő nem az a típus, akinél ez lenne a célravezető. Nem vagyok pipogya, ha látom, hogy ebbe az irányba viszi a dolgot, akkor rástartolok.

Ő attól félhet, hogy szex után felszívódom. Valószínűleg volt már ilyen az életében és amiatt óvatos. Ezt megértem. Kitapasztaltam nála, hogy az intim dolgokról többet hallgat, mintsem beszélne, így sok mindenre csak következtethetek. Annyira vagyok vele nyílt, amennyire ő velem. Próbálok a fejével gondolkodni: olyan munkám van, amelynek általában nem túl fényes a társadalmi megítélése. Nem vagyok nagyképű, de túlságosan finomkodó sem, nem vagyok olyan sem, aki inkább megjátssza magát, csakhogy elérje a célját, tekintet nélkül a másik érzéseire. Nem akarok jobbnak tűnni, mint amilyen vagyok. És lehet, hogy ő még ennél is sokkal rosszabbat feltételez rólam, mert ha ilyennek mutatom magam, akkor biztos ennél is súlyosabb lehetek. Nem mutatom magam semmilyennek, ilyen vagyok és kész. Az eddigi kapcsolataim alapján volt pár lány, akiknek így is tetszettem, volt, akivel rövidtávon voltunk, de a többség olyan volt, akikkel csak én voltam mindig teljesen őszinte, és ők titkolták magukat.

Tehát, jelenleg nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e még tovább próbálkoznom vele, és türelemmel lennem, vagy ez így fog menni végtelenségig? Lehet, hogy ő ennyitől is kielégül valahol, de ez így egyelőre egy semmilyen kapcsolat, még barátság sem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6014359473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása