Könnyek a buszon

2018. november 26. 07:37 - csajokespasik

Posztolónk javíthatatlanul romantikus alkat, ezért szeretne segíteni a történetben forgó két évődő szerelmesen, mert jók együtt. Ez Dávid és Anna története, mely a jelenlegi válságos időszakból még bármilyen irányba is elkanyarodhat.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem változtattam meg a nevüket, mert szeretném, hogy magukra ismerjenek.

November 14.-én a Kálvin téren jártam, a buszra vártam, amikor megláttam Őket. Egy 40 körüli nő, magas, szőke, nagyon csinos, sok férfi megbámulta ameddig a megállóhoz értek. Szorosan mellette ment egy férfi, pár évvel fiatalabb lehet. Mennyire összeillenek és szépek együtt! - gondoltam. Valami mégsem stimmelt. A férfi nagyon közel állt meg a nőhöz, időnként átkarolta a derekát, odahajolt hozzá, megpuszilta a nő arcát. A nő viszont nem reagált, csak nézte a férfi arcát. Közelebb mentem, hogy halljam őket. Először jót nevettem azon, hogy magázódnak. Volt benne valami ódivatú és mégis tetszett.

A férfi, Dávid sokat beszélt. Vicces volt, amikor azt mondta: "Jön Anna busza!" Erre a nő: "Dávid, az egy M3 pótló!" Dávid: "Jól van Anna, tudja, én csak egy festő vagyok, úgy látszik csak a színeket tudom megkülönböztetni."

Anna ránézett Dávidra és ekkor nyilallt belém a felismerés, mi az, ami eddig nyugtalanított. Szerette, de mélységes szomorúság volt a szemeiben.

Már nem figyeltem arra, miről beszélnek, csak a gesztusaikat. Dávid átölelte Annát és magához húzta, Anna a távolba nézett és láttam rajta, sírással küzd.

Megértettem, Anna szeretett volna elszakadni. Számomra érthetetlen volt, miért! Mintha Dávid szeretné Őt és Anna vonzza is, mint egy mágnes. Mi lehet emögött?!

Beállt a 9-es busz, Dávid megpuszilta Annát, de a nő nem viszonozta, csak elindult a busz ajtaja felé, hátra se nézett és háttal állt meg Dávidnak. Felszálltam a buszra, Dávid Anna után nézett. Látszott rajta, nem tud mit kezdeni a helyzettel.

Bezáródott a busz ajtaja és ekkor láttam, Anna bármennyire próbálta visszatartani, kicsordul az első könnycsepp.

Van egy férfi, akinek kell ez a nő, de valami mégsem működik. S van Anna, aki szereti ezt a férfit, mégis csapdába esett vadként próbál szabadulni a helyzetből.

Anna és Dávid,

Biztos, hogy ezt nem lehet helyrehozni?!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4114393338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása